TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Skrivbordsgodis från Logitech

Varför måste det alltid vara så tråkigt? Logitech POP liknar något från lösgodishyllan.

forfatter
Publicerad 2022-01-23 - 11:00

Sött och läckert är uttryck som normalt sett endast brukar användas rent bildligt om datorprodukter. Men Logitechs nyaste modeller ger en nästan oemotståndlig lust att ta en smakbit av den färgglada musen och strö tangenterna från tangenbordet över efterrättsglassen.

Logitech POP Mouse och Logitech POP Keys har en design som skiljer sig från det mesta – men den är åtminstone livlig! Dessa tillbehör fås i tre kombinationer av pastellfärger: Gult/svart, rosa/vitt och lila/gult/grönt!

Studio-serien från Logitech omfamnar originaliteten hos varje enskild individ där ute,” säger Art O’Gnimh, som är ansvarig för lifestyle business hos Logitech. ”Med POP-Keys och POP Mouse har vi skapat innovativa produkter som siktar mot att vara lika uttrycksfulla som våra användare – utan att kompromissa med produktiviteten.

POP Keys Heartbreaker
Trots utseendet är tangentbordet helt sockerfritt. Och fullt av nyttiga, mekaniska kontakter. (Foto: Logitech)

POP-tangentbordet levereras med åtta utbytbara emoji-tangenter i lådan, varav det finns plats för fyra på tangenbordet. Emoji-tangenterna kan anpassas med hjälp av Logitech Options-mjukvaran. POP-musen har också en toppknapp, som öppnar emoji-menyn och kan anpassas med ett enda klick.

Även om designen bokstavligt talat är snärtig, är det ordning och reda när det gäller det tekniska. Under de färgglada tangenterna döljer sig riktiga mekaniska kontakter. Det säkrar både god ergonomi och lång, lång hållbarhet. Mekaniska tangenter är vanliga i gamingvärlden, men ovanliga på tangentbord för vanligt bruk. Dets 12 nya fn-genvägar har i tillägg klippverktyg, mute-funktion för mikrofonen och media-tangenter.

Läs också 5 gaming-tangentbord Flygplansmaterial och topptrimmad finmekanik är vad som krävs för att komma segrande ur striden på skärmen. Vi har fingrat på fem av de bästa mekaniska tangentborden för spel.

Kompakt bärbar mus

POP-musen, som fås i samma pigga färgschema, glider lätt ner i väskan eller fickan. Musen är utrustad med Smartwheel, som automatiskt kan växla mellan höjdprecision och hastighetsscroll-läge. Både mus och tangentbord kan kopplas till upp till tre enheter om gången via Bluetooth eller den trådlösa Logi Bolt-mottagare.

POP Mouse Daydream
Logitech POP Mouse (Foto: Logitech)

Pris och tillgänglighet
POP Keys och POP Mouse finns tillgängliga nu. Det vägledande priset är 999 kronor för POP Keys och 499 kronor för POP Mouse.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Spela i 3D utan glasögon Acer Predator Helios 300 ger djup till dina spel.
Det bästa är skärmen HP:s lyxmodell har en snygg UHD+-skärm som grafiska designers kommer att uppskatta. Men musklerna står inte i proportion till priset.
Broadcast-studio på skrivbordet Bor det en youtuber, twitcher eller poddcaster i dig så kan Razers hybrid-ljudmixer samla ihop trådarna.
Philips lovar superfärger med sin första OLED-datorskärm Philips Momentum 8000 är en 27" 4K-monitor med OLED-panel och perfekt svärta – och det utlovas exceptionella färger.
Slimmade sjuor från Lenovo Lenovo Yoga 7 finns i så många versioner att det nästan att finns en för allt.
Snusförnuftig PC för arbete och studier Den senaste MateBook-utgåvan är en mindre designad och mer praktisk arbetshäst att ha i väskan.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend