Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Skrivbordsgodis från Logitech

Varför måste det alltid vara så tråkigt? Logitech POP liknar något från lösgodishyllan.

Av / 2022-01-23 - 11:00
Skrivbordsgodis från Logitech

Sött och läckert är uttryck som normalt sett endast brukar användas rent bildligt om datorprodukter. Men Logitechs nyaste modeller ger en nästan oemotståndlig lust att ta en smakbit av den färgglada musen och strö tangenterna från tangenbordet över efterrättsglassen.

Logitech POP Mouse och Logitech POP Keys har en design som skiljer sig från det mesta – men den är åtminstone livlig! Dessa tillbehör fås i tre kombinationer av pastellfärger: Gult/svart, rosa/vitt och lila/gult/grönt!

Studio-serien från Logitech omfamnar originaliteten hos varje enskild individ där ute,” säger Art O’Gnimh, som är ansvarig för lifestyle business hos Logitech. ”Med POP-Keys och POP Mouse har vi skapat innovativa produkter som siktar mot att vara lika uttrycksfulla som våra användare – utan att kompromissa med produktiviteten.

POP Keys Heartbreaker
Trots utseendet är tangentbordet helt sockerfritt. Och fullt av nyttiga, mekaniska kontakter. (Foto: Logitech)

POP-tangentbordet levereras med åtta utbytbara emoji-tangenter i lådan, varav det finns plats för fyra på tangenbordet. Emoji-tangenterna kan anpassas med hjälp av Logitech Options-mjukvaran. POP-musen har också en toppknapp, som öppnar emoji-menyn och kan anpassas med ett enda klick.

Även om designen bokstavligt talat är snärtig, är det ordning och reda när det gäller det tekniska. Under de färgglada tangenterna döljer sig riktiga mekaniska kontakter. Det säkrar både god ergonomi och lång, lång hållbarhet. Mekaniska tangenter är vanliga i gamingvärlden, men ovanliga på tangentbord för vanligt bruk. Dets 12 nya fn-genvägar har i tillägg klippverktyg, mute-funktion för mikrofonen och media-tangenter.

Läs också 5 gaming-tangentbord Flygplansmaterial och topptrimmad finmekanik är vad som krävs för att komma segrande ur striden på skärmen. Vi har fingrat på fem av de bästa mekaniska tangentborden för spel.

Kompakt bärbar mus

POP-musen, som fås i samma pigga färgschema, glider lätt ner i väskan eller fickan. Musen är utrustad med Smartwheel, som automatiskt kan växla mellan höjdprecision och hastighetsscroll-läge. Både mus och tangentbord kan kopplas till upp till tre enheter om gången via Bluetooth eller den trådlösa Logi Bolt-mottagare.

POP Mouse Daydream
Logitech POP Mouse (Foto: Logitech)

Pris och tillgänglighet
POP Keys och POP Mouse finns tillgängliga nu. Det vägledande priset är 999 kronor för POP Keys och 499 kronor för POP Mouse.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Små och kraftfulla datorer med grön look

Sugen på en snabbare dator?

Ljuger Qualcomm om Snapdragon X?

AOC blir seriösa

Chromebooks med mer kraft

Möblera hemmet med IKEA-AI

Många skärmfunktioner för få kronor

Logitech-kitet överbryggar klyftan mellan arbete och hem

AI flyttar in i ThinkPad

Dells bärbara datorer med AI

HP:s bärbara datorer har blivit smartare

Apple uppgraderar Macbook Air

Ljud & Bild
Rulla till toppen