Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Microsoft introducerar Surface Laptop Go

Ny design till ett överkomligt pris.

Av / 2020-10-02 - 17:31
Microsoft introducerar Surface Laptop Go

Microsofts egna serie av Surface-produkter är bland de bästa surfplattorna och bärbara datorerna med Windows 10 som kan köpas för pengar. Nu har serien av Surface produkter fått en lillebror i form av Surface Laptop Go, som är den billigaste bärbara datorn från Microsoft hittills.

Surface Laptop Go finns i olika färger och konfigurationer. Men generella sett är den med en vikt på 1 110 gram den lättaste Surface laptopen någonsin.

Den har en 12,4-tums så kallad PixelSense-pekskärm i det numera klassiska Surface 3:2-formatet, en stor styrplatta och 1,3 mm-tangentbord för en bekväm och korrekt skrivupplevelse, enligt Microsoft.

https://youtu.be/kp4Acofumyg

Alla modeller är utrustade med 10:e generationens Intel Core i5-1035G1-processor, medan lagringen går från bara 64 GB upp till 256 GB SSD. Dessutom kan du välja mellan 4 eller 8 GB RAM.

Surface Laptop Go har en inbyggd 720p HD-kamera och Studio Mics, och Omnisonic högtalare med Dolby Audio bör ge bra ljud oavsett om du har ett videosamtal, tittar på film eller lyssnar på musik, menar Microsoft.

Pris & tillgänglighet

Den nya bärbara datorn finns i tre metalliska färger: Isblå, sandsten och platina. Priset för den billigaste konfigurationen är 7 659 kronor, och datorn kan beställas redan nu.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AI flyttar in i ThinkPad

Dells bärbara datorer med AI

HP:s bärbara datorer har blivit smartare

Apple uppgraderar Macbook Air

Kristallklar datorskärm med AI

Det är en ny AI i stan

Arbetsro på kontoret

Världens första stationära PC hittad i ett gammalt hus

Hejdå iTunes för Windows

Asus med dubbla skärmar finns i Sverige

Snacka om lagringsutrymme!

Praktisk Philips-skärm för vardagsbruk

0
Rulla till toppen