TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Förvandla din iPad Pro till en laptop

Logitechs mest mångsidiga fodral med löstagbart tangentbord och integrerad styrplatta är redo för nästa generations iPad i 12,9 och 11 tum.

forfatter
Publicerad 2021-05-19 - 09:30

Nu finns Logitech Combo Touch till de nya iPad Pro-modellerna. Det handlar om ett mångsidigt fodral med löstagbart tangentbord och inbyggd pekplatta som gör att man kan skriva, surfa, rita och läsa – plus skyddar iPaden.

Combo Touch ansluts till iPad via Smart Connector, vilket eliminerar behovet av ett separat batteri och Bluetooth-parkoppling.

Fodralet kan användas för fyra saker: skriva, visa, rita och läsa. Skyddsfodralet har ett integrerad kickstand som gör att surfplattan kan placeras i en bekväm vinkel i ett 50-graders intervall. Microsoft Surface-användare kommer att känna sig hemma.

Man kan ta loss tangentbordet och använd iPaden som vanligt, utan att behöva ta bort det skyddande fodralet. Det är bara att ta loss tangentbordet när man ska läsa eller rita, och sätta tillbaka det när man ska skriva.

Combo Touch finns i Oxford Grey och har en öppen sida, så att Apple Pencil kan klickas fast med magneter.

Logitech Combo Touch
Tangentbordet klickas fast – precis som på en Microsoft Surface. (Foto: Logitech)

Pris och tillgänglighet

Logitech Combo Touch för 11-tums iPad Pro  (3:e generation) finns redan i butik och kostar 2 100 kronor. Versionen för 12,9-tums iPad Pro kommer i början av juni och kostar 2 400 kronor.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kreativa superkrafter MSI har inte sparat på något i Creator Z17. Det syns på prislappen.
90-talet ringer: Winamp är tillbaka I internets barndom och skribentens ungdom var det Winamp som styrde musiken till festen. Nu är spelaren tillbaka efter nästan 10 års frånvaro.
Nu finns Samsungs nya spelskärmar att köpa De nya Odyssey Neo G8- och Odyssey Neo G7 4K-skärmarna lovar rejäl prestanda!
Kone skippar sladden 15 års forskning tog det innan den klassiska spelmusen Roccat Kone XP kom i en trådlös utgåva.
Razers tåliga ljusdrivna tangenter Razer DeathStalker V2 har uppdaterats med lägre, lättare tangenter som håller längre.
Snabbaste MacBook Air hittills Apples ultrabook har fått en ny design och en vitamininjektion som märks. Men priset är därefter.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend