Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Förvandla din iPad Pro till en laptop

Logitechs mest mångsidiga fodral med löstagbart tangentbord och integrerad styrplatta är redo för nästa generations iPad i 12,9 och 11 tum.

Nu finns Logitech Combo Touch till de nya iPad Pro-modellerna. Det handlar om ett mångsidigt fodral med löstagbart tangentbord och inbyggd pekplatta som gör att man kan skriva, surfa, rita och läsa – plus skyddar iPaden.

Combo Touch ansluts till iPad via Smart Connector, vilket eliminerar behovet av ett separat batteri och Bluetooth-parkoppling.

Fodralet kan användas för fyra saker: skriva, visa, rita och läsa. Skyddsfodralet har ett integrerad kickstand som gör att surfplattan kan placeras i en bekväm vinkel i ett 50-graders intervall. Microsoft Surface-användare kommer att känna sig hemma.

Man kan ta loss tangentbordet och använd iPaden som vanligt, utan att behöva ta bort det skyddande fodralet. Det är bara att ta loss tangentbordet när man ska läsa eller rita, och sätta tillbaka det när man ska skriva.

Combo Touch finns i Oxford Grey och har en öppen sida, så att Apple Pencil kan klickas fast med magneter.

Annons
Logitech Combo Touch

Tangentbordet klickas fast – precis som på en Microsoft Surface. (Foto: Logitech)

Pris och tillgänglighet

Logitech Combo Touch för 11-tums iPad Pro  (3:e generation) finns redan i butik och kostar 2 100 kronor. Versionen för 12,9-tums iPad Pro kommer i början av juni och kostar 2 400 kronor.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.