TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Förvandla din iPad Pro till en laptop

Logitechs mest mångsidiga fodral med löstagbart tangentbord och integrerad styrplatta är redo för nästa generations iPad i 12,9 och 11 tum.

Nu finns Logitech Combo Touch till de nya iPad Pro-modellerna. Det handlar om ett mångsidigt fodral med löstagbart tangentbord och inbyggd pekplatta som gör att man kan skriva, surfa, rita och läsa – plus skyddar iPaden.

Combo Touch ansluts till iPad via Smart Connector, vilket eliminerar behovet av ett separat batteri och Bluetooth-parkoppling.

Fodralet kan användas för fyra saker: skriva, visa, rita och läsa. Skyddsfodralet har ett integrerad kickstand som gör att surfplattan kan placeras i en bekväm vinkel i ett 50-graders intervall. Microsoft Surface-användare kommer att känna sig hemma.

Man kan ta loss tangentbordet och använd iPaden som vanligt, utan att behöva ta bort det skyddande fodralet. Det är bara att ta loss tangentbordet när man ska läsa eller rita, och sätta tillbaka det när man ska skriva.

Combo Touch finns i Oxford Grey och har en öppen sida, så att Apple Pencil kan klickas fast med magneter.

Logitech Combo Touch
Tangentbordet klickas fast – precis som på en Microsoft Surface. (Foto: Logitech)

Pris och tillgänglighet

Logitech Combo Touch för 11-tums iPad Pro  (3:e generation) finns redan i butik och kostar 2 100 kronor. Versionen för 12,9-tums iPad Pro kommer i början av juni och kostar 2 400 kronor.

LB+ ERBJUDANDE: 1 vecka för 19 kr
Få full tillgång till ljudochbild.se, testarkiv med fler än 6 000 tester, fördelsklubb, guider, nyheter, recensioner av filmer och TV-serier, och mycket mer.

Lämna en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.