TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Lego visar ”Halloween-dator” med 20 000 klossar

Med Halloween precis runt hörnet avslöjar Lego sitt läskigaste(?) byggnadsverk.

forfatter
Publicerad 2022-10-26 - 16:14

Ett PC-kabinett av Lego-klossar? Ja, nu har vi sett det också! I samband med Halloween 2022 den 31 oktober har Lego skapat sin egen spel-PC, närmare bestämt ett skräckkabinett …

Spel-PC byggd av 20 000 Lego-klossar

Halloween-datorn är gjord som ett gigantiskt spökhus: Utan att vi påstår oss vara Lego-experter(!) verkar det vara inspirerad av Haunted House #10273 Lego-setet – bara att den här upplagan är betydligt större och mer påkostad.

Halloween-datorn består av hela 20 000 klossar och är full av lömskheter på insidan, liksom förstklassig hårdvara. Grafiken hanteras av en NVIDIA GeForce RTX 3090, medan huvudprocessorn är en 16-kärnig Intel i9-12900KF. Lego har i övrigt utrustat skräckkabinettet med vattenkylning, vilket gör att de högpresterande komponenterna kan hålla temperaturen under krävande spelsessioner. Bland annat finns det en stor spindel i vattentanken.

Kan du köpa den här?

Lego PC är förmodligen främst ett PR-stunt för att fira Halloween, och Halloween-kabinettet kommer sannolikt inte att säljas. Men det kan möjligen inspirera till att bygga något liknande?

Du kan få en glimt av datorn i den här videon som Lego nyligen publicerade på Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEGO (@lego)

Annons
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna en kommentar

Färgsprakande skärm från MSI MSI Prestige 16 är en ny bärbar kontorsdator från MSI, som är den första som har fått bakbelysning med Mini-LED.
Kostar den verkligen inte mer? Acer Swift 5 ser ut och beter sig som en leksak för höga chefer. Men kostar så lite att de flesta har råd att vara med.
Ge den gamla datorn snabb uppkoppling Netgear AXE3000 ger enkel åtkomst till den blixtsnabba Wi-FI 6E med en USB 3.0-adapter.
Trust är tyst som en mus Om du - eller din omgivning - störs av klapprande tangenter och klickande musknappar, har Trust ett tyst erbjudande.
Fin för de flesta Lenovos lättvikts-spelmaskin ger bra prestanda för de flesta spel utan att krossa budgeten. Men den är inte upphetsande.
Vi tappar hakan! Den stora Asus-skärmens OLED-panel har perfekt svärta och ger tillsammans med den matta ytan den bästa spelkänslan vi har haft.
Följ Ljud & Bild