TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Bättre ljud på skrivbordet

Bluetooth-högtalare för film och musik på datorn.

Om du vill ha bättre ljud till datorn – som är oumbärligt när du tittar på film – utan att det kostar hela världen så har Logitech ett 2.1-system som kan den del smarta konster.

Logitech Z407 är en Bluetooth-datorhögtalare med subwoofer och ett trådlöst kontrollhjul för volym och inställningar. Högtalarna kan placeras stående eller liggande så att de passar under en extern skärm.

Det finns 20 watt förstärkareffekt till subwoofern och 10 watt till varje högtalare. Systemet kan anslutas via Bluetooth 5.0, USB eller 3,5 mm analog minijack.

Logitech utlovar ”uppslukande, levande ljud”. Det är stora ord för ett billigt minisystem med en sammanlagd matchvikt på 3,5 kg – fast under alla omständigheter lär det låta mycket bättre än de inbyggda högtalarna i laptopen eller PC-skärmen.

Logitech Z407 går att köpa från 23 oktober och kostar 1 000 kronor.

 

(Foto: Logitech)

Lämna en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.