Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Bättre ljud på skrivbordet

Bluetooth-högtalare för film och musik på datorn.

Om du vill ha bättre ljud till datorn – som är oumbärligt när du tittar på film – utan att det kostar hela världen så har Logitech ett 2.1-system som kan den del smarta konster.

Logitech Z407 är en Bluetooth-datorhögtalare med subwoofer och ett trådlöst kontrollhjul för volym och inställningar. Högtalarna kan placeras stående eller liggande så att de passar under en extern skärm.

Det finns 20 watt förstärkareffekt till subwoofern och 10 watt till varje högtalare. Systemet kan anslutas via Bluetooth 5.0, USB eller 3,5 mm analog minijack.

Logitech utlovar ”uppslukande, levande ljud”. Det är stora ord för ett billigt minisystem med en sammanlagd matchvikt på 3,5 kg – fast under alla omständigheter lär det låta mycket bättre än de inbyggda högtalarna i laptopen eller PC-skärmen.

Logitech Z407 går att köpa från 23 oktober och kostar 1 000 kronor.

Annons

 

(Foto: Logitech)

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.