Nyhet

D’Agostino Relentless Preamplifier

D’Agostinos nya förförstärkare kostar lika mycket som en Mercedes.
forfatter

Om du kan se förbi priset är Dan D’Agostinos Relentless förförstärkare ganska rå. Och då tänker vi inte bara på den speciella designen.

Som du kan se är förstärkaren uppbyggd av tre kabinett. Ett för varje kanal och ett för strömförsörjning. Den senare använder två 150 VA transformatorer, som förser en kondensatorbank på hela 26 400 mikrofarad med ström

D’Agostino Relentless Preamplifier

Det är en ren analog, fullt balanserad bredbandskonstruktion (12o kHz), som kan användas för att styra musiken i två separata rum, och den levereras med en fjärrkontroll som använder Bluetooth för att styra systemet.

Den kan även utrustas med en streamingmodul, DSM, som har USB-ingång, SPDIF-koaxial, optisk ingång, RJ-45 för Gigabit ethernet och trådlös streaming via Wi-Fi.

Den integrerade digitalomvandlaren i modulen, stöder PCM-signaler upp till 32 bitar/384 KHz och DSD upp till DSD256 (11,2 MHz).

RP_F_B_BBR-989x523 RP_C_B-989x969
<
>

Priset? 1,8 miljoner för Relentless utan DSM, vilket kostar 180 000 kronor extra. Två miljoner för ett komplett paket.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.
Ingen bindningstid
Redan prenumerant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.