TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Beats Studio Buds tar bort oljudet

Beats Studio Buds har aktiv brusreducering och stöder Spatial Audio.

forfatter
Publicerad 2021-06-15 - 16:55

Efter framgången med de fantastiska, helt trådlösa träningpropparna Powerbeats Pro lanserar Apple-ägda Beats en ny trådlös modell, den här gången för daglig användning. Beats Studio Buds har ett elliptiskt hölje, där Apples AirPods-modeller har sina utstående mikrofonpinnar. Och medan AirPods inte bryr sig mycket om Android-funktionalitet kan Beats Studio Buds anslutas till både iOS- och Android-enheter med en enkel touch.

 

Beats Studio Buds lifestyle(2)
Foto: Apple

Precis som den mer sportiga Powerbeats Pro har Studio Buds IPX4-certifiering, vilket innebär att de tål regn och svett, så att du kan träna med dem. De sitter bara inte lika idiotsäkert, eftersom de inte har samma öronbåge som Powerbeats. Den levereras med tre silikonproppar i olika storlekar för att passa i de flesta öron.

Läs också Vi älskar dem Trådlös räckvidd av högsta klass, härlig passform – och helt grymt ljud!

Liksom Apples AirPods Pro har Beats Studio Buds små ventiler som förhindrar vakuumkänning i öronen (som under vattnet), som du upplever med många andra öronproppar. Således bör pluggarna vara mer bekväma att bära över längre tidsperioder än andra.

beats studio buds colors
Beats Studio Buds finns i färgerna rött, svart och vitt. Foto: Apple

Spatial Audio

Apple Music-prenumeranter kommer att uppskatta att Studio Buds stöder Apple Spatial Audio via Dolby Atmos-ljudspår, som är tillgängliga på utvalda musikreleaser.

Vi har också blivit lovade en mycket kraftfull och engagerande bas, och vi är vana vid att det är just den extra kryddiga basen som skiljer Beats från de mer sobra Airpods.

beats studio buds black
Batteriets livslängd är 5 timmar med brusreducering aktiverad, med två extra laddningar från fodralet. Foto: Apple

Batteritid

Batteriets livslängd anges till 5 timmar från kontakterna med brusreducering aktiverad, med ytterligare 10 timmar från laddningsfodralet. Utan brusreducering får du 8 plus 16 timmar.

På tal om brusreducering finns det två lägen: Aktivt blockerar brus, medan Transparency gör det motsatta och istället förstärker ljud från utsidan. Detta gör att du kan prata med människor utan att behöva ta ut pluggarna ur öronen.

iOS-användare kan aktivera Apples röstassistent med en ”Hello, Siri!”, och Studio Buds stöder båda Var är? i iOS och Hitta min enhet i Android.

Beats Studio Buds lifestyle(3)
Foto: Apple

Beats Studio Buds: Tillgänglighet och pris

Beats Studio Buds, som kommer i färgerna rött, vitt eller svart, säljs den 20 juli och kostar 1590 kronor.

beatsbydre.com

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hörlurar från T+A: Toppmodellen är en dröm När T+A gör hörlurar menar de allvar. Toppmodellen Solitaire P är rena konstverket.
En mer tillgänglig Meze-hörlur Med 109 Pro vill Meze erbjuda många av kvaliteterna från sina flaggskepp till ett mycket lägre pris.
10 helt trådlösa öronproppar för en tusenlapp Vilka trådlösa öronproppar är bäst när du hellre spenderar dina pengar på något annat? Och ska man prioritera brusreducering i budgetklassen? Läs vårt test!
Äntligen släpper de trådlösa öronsnäckor med brusreducering Beyerdynamic Free Byrd är otroligt nog deras första helt trådlösa.
Åk inte på semester utan någon av de här hörlurarna Musik är viktigt året runt, men speciellt på sommaren är hörlurar ett måste. Här är våra favoriter med brusreducering.
Äntligen CD-kvalitet via Bluetooth! NuraTrue Pro är de första trådlösa öronsnäckorna med aptX Lossless.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend