Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Ljud & Bild handlar om allt inom elektronisk hemmaunderhållning. Varje år testar vi fler än 400 produkter i alla kategorier av bild- och ljudprodukter.

Ljud & Bild kommer ut med 11 nummer per år, inklusive vårt kavalkadnummer som ges ut i November där vi utser årets bästa produkter i en rad kategorier.

Vi skriver mest om hifi, hemmabio och TV, men även om projektorer, digitalkameror, mobiltelefoner, samt det senaste om nya bild- och ljudformat och andra nyheter. Vi prioriterar alltid den glädje och de upplevelser som tekniken kan ge och hur den kan bidra till att göra våra liv trevligare inte minst på fritiden.

Vår popularitet beror på att vi vänder oss till vanligt folk- inte bara till experter och särskilt intresserade- och ger råd om vad som är bäst att köpa. Testernas bredd påverkar i hög grad läsarnas val av produkter. Detta gäller både återförsäljare och privatpersoner.

 

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.