Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Recension: The Perfect Guy

Blu-ray-recension

Yppiga Sanaa Lathan frontar en thriller utan minsta antydan till originalitet, med stereotypa karaktärer och en exceptionellt förutsägbar handling.

Publicerad 2016-03-21 - 11:00
The Perfect Guy
Tor Aavatsmark

Leah (Sanaa Lathan) närmar sig de 40 och känner hur den biologiska klockan tickar, men hennes pojkvän Dave är inte redo att binda sig. Han dumpas och in på banan kommer storcharmören med stort ”S”, Carter (Michael Ealy). Han får Leah att sväva på små moln, är världens mest omtänksamme gentleman och en eldig älskare. Han charmar både hennes vänner och hennes föräldrar – och måste väl vara den perfekta mannen?

Självfallet (!) är han inte det, och det är det största problemet med The Perfect Guy: allt är så tillrättalagt för att ”lura” oss, trots att vi har genomskådat allt efter de första tio minuterna. Huvudpersonerna är bara ytliga karaktärer och de beter sig precis som om allt är hämtat ur boken ”Så-gör-du-en-thriller”.

The Perfect Guy
The Perfect Guy

Filmen är dock tekniskt välgjord, har en godkänd dramaturgi och dugliga skådespelare, inte minst Ealy är bra och balanserar elegant mellan charmör och iskall psykopat. Trots att du vet vad som kommer att hända så lyckas filmen att få dig på helspänn ett par gånger. En helt okej film som kan slå ihjäl (ursäkta ordvitsen!) ett par timmar en tisdagskväll. 3 stjärnor.

The Perfect Guy_5 Morris Chestnut; Sanaa Lathan The Perfect Guy_3
<
>
The Perfect Guy

Ljudspåret (DTS 5.1) är helt enkelt förträffligt men även om bilden har skarpa, naturliga och vackra färger och kontraster så försvinner detaljerna i de många mörka scenerna. På bonusfronten blir vi avspisade med en kort och ytlig bakomfilm.

Karakter
The Perfect Guy

Fakta:

  • Release: 21 mars 2016
  • Regi: David M. Rosenthal
  • Med: Sanaa Lathan, Michael Ealy, Morris Chestnut, L. Scott Caldwell, Charles S. Dutton, Tess Harper, Jessica P. Kennedy
  • Genre: Thriller
  • Land: USA
  • År: 2015
  • Längd: 1:40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen