Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

: The Other Woman

Blu-ray-recension

Tre välsvarvade kvinnor luras av samma man, och vi blir lurade att tro att vi ska få se en bra komedi.

Publicerad 2014-10-01 - 09:04
The Other Woman
Tor Aavatsmark

http://www.youtube.com/watch?v=oDcaZ3StTfI

Här får vi se gott om bortslösad talang. När den bedragna hustrun slår sig ihop med de två älskarinnorna (ja, nästan blir bästis med dem) planerar de att göra livet surt för casanovan. Sätt igång med klyschorna!

Alla huvudrollerna är ytliga stereotyper. Leslie Mann spelar den försmådda frun som har offrat allt för sin make och helst borde gå på ”hjärngympa”, Diaz är den cyniska karriärkvinnan som inte kan binda sig, supervackra Upton är ”blondin” och Coster-Waldau är en rik, cynisk skitstövel som förtjänar all skit som (bokstavligen) drabbar honom. Vi fattar inte riktigt amerikanernas intresse för dålig mage- och bajshumor, men det är uppenbarligen något som sätter igång skrattfesten på ”andra sidan pölen” – här hemma tror vi bara att det lockar de som är under sju år.

Trots detta har filmen en del kvaliteter som får oss att dra på smilbanden emellanåt (ibland). Diaz levererar varorna men både Mann och Coster-Waldau spelar över. Nej, vill du se en riktig filmgodbit där temat är försmådda kvinnor som vill hämnas på sin usle älskare, se/köp heller Häxorna i Eastwick! Vi delar ut tre lövtunna stjärnor för ett ”guilty pleasure” en söndagsväll.

Utsökt bild som får fram det läckra sydfranska landskapet och ett azurblå hav. Ljudet (DTS-HD MA 5.1) är inte lika sofistikerat men gör vad det ska, även om dialogen har en lite överdriven diskant. Bara smulor i bonusmaterialet: bloopers, stillbilder och ett par borttagna scener.

knapp

Karakter
The Other Woman

Fakta:

  • Release: 10 september 2014
  • Regi: Nick Cassavetes
  • Med: Leslie Mann, Nikolaj Coster-Waldau, Cameron Diaz, Kate Upton, Don Johnson, Taylor Kinney
  • Genre: Komedi
  • Land: USA
  • År: 2014
  • Längd: 1:49

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen