Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

: The Last Stand

Blu-ray-recension

Arnold mest berömda replik är ”I’ll be back”. Efter åtta år som guvernör i Kalifornien är det just vad han är: tillbaka. Och hans filmkaraktärer har inte förändrats ett smack sedan innan politiken lade beslag på honom. Tyvärr …

Publicerad 2013-08-24 - 06:00
The Last Stand
Tor Aavatsmark

De som hade hoppats att Arnold skulle ”göra en Eastwood” och mogna på äldre dagar lär bli besvikna, alla som gillar tanklös action kan däremot springa och köpa The Last Stand direkt – ingen blir förvånad över innehållet.

En narkotikakung ska förflyttas från fängelset i Las Vegas till en dödscell. Allting går naturligtvis åt skogen och han lyckas rymma på ett synnerligen osannolikt sätt. Enda hindret på vägen mot mexikanska gränsen är den sömniga lilla staden Sommerton där Arnold Schwarzenegger har dragit sig tillbaka som sheriff …

Filmen har en frimärkstunn och hopplöst korkad plott, med karaktärer som så överdrivna och löjliga att vi skäms i biosoffan, allting är fullproppat med överdrifter och osannolikheter – men när det är sagt så har faktiskt The Last Stand en god portion underhållningsvärde och självironi, framför allt skämtas det titt som tätt om hur gammal Arnold har blivit. Och visst ser han ut och rör sig som en gammal och stel man, men skjuta kan han fortfarande!

Tre bleka stjärnor för all skjutgalen humor. Ljudspåret (DTS-HD MA 5.1) är härligt träffsäkert i alla skottlossningar och bildkvaliteten levererar också varorna. Inget bonusmaterial.

 

Karakter
The Last Stand

Fakta:

  • Release: 10 juli 2013
  • Regi: Kim Jee-Woon
  • Med: Arnold Schwarzenegger, Eduardo Noriega, Forest Whitaker, Peter Stormare, Luis Guzman, Genesis Rodriguez
  • Genre: Action
  • Land: USA
  • År: 2013
  • Längd: 1:47

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen