Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

: The Internship

Blu-ray-recension

Komikerduon från Wedding Crashers (2006), Vince Vaughn och Owen Wilson, bjuder på medioker underhållning i denna film som på ett synnerligen okritiskt sätt är en enda produktplacering för Google.

Publicerad 2014-01-27 - 06:00
The Internship
Lorentz Celo

Billy (Vaughn) och Nick (Wilson) är två avdankade säljare som för länge sedan tappat greppet om den digitala vardagen. På ett mirakulöst sätt lyckas de skaffa sig praktikplatser på självaste Googles huvudkontor där de tvingas konkurrera med unga och intelligenta studenter om drömjobben.

The Internship bygger på en helt godkänd premiss och även om de två erfarna komikerna gör en respektabel insats utan att vara för stela så är The Internship en lättglömd historia. Den lyckas inte vara särskilt kul eller beröra på andra sätt och den saknar kreativitet och berättarglädje. Synd också att samarbetet med Google görs så okritiskt och bitvis insiktslöst. Hela filmen är en enda lång produktplacering av en av världens största teknikföretag och det påverkar delar av innehållet. Idén är inte så dum och man hade inte behövt sälja sin själ till Google, det hade nog snarare tvärtom blivit mycket bättre med fria tyglar. Tre stjärnor.

Hur som helst är The Internship vad man skulle kunna kalla för duglig underhållning för en söndagskväll och blu-ray-versionen är bra nog. Det ingår en längre och oklippt version av filmen och dessutom kommentatorsspår, bakomfilm och borttagna scener. Bilden är nästan felfri och ljudspåret i DTS-HD MA 5.1 är mycket bra.

http://www.youtube.com/watch?v=cdnoqCViqUo

knapp

Karakter
The Internship

Fakta:

  • Release: 6 november 2013
  • Regi: Shawn Levy
  • Med: Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne, Max Minghella, Josh Brenner, Aasif Mandvi
  • Genre: Komedi
  • Land: USA
  • År: 2013
  • Längd: 1:59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen