Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

: Thanks for Sharing

Blu-ray-recension

Oscarsnominerade Stuart Blumberg har regisserat dramakomedin om sexmissbrukare och mänskliga relationer. Resultatet är helt godkänt, även om filmen tappar fotfästet ibland.

Publicerad 2014-04-29 - 06:00
Thanks for Sharing
Lorentz Celo

Thanks for Sharing berättar historien om de tre männen Adam (Mark Ruffalo), Mike (Tim Robbins) och Neil (Josh Gad) som är olika personligheter men som tillhör samma stödgrupp för sexberoende i New York. Adam har levt fem år i celibat men får stora problem när han träffar den vackra träningsnarkomanen Phoebe (Gwyneth Paltrow). Mike är gruppens veteran men har aldrig försonats med sin narkotikaberoende son. Neil är den unge läkaren som hittar lösningen på sina problem i en vänskap med den vilda frisören Dede (Pink).

Det är ingen tvekan om att filmen har ett mycket allvarligt tema och den största utmaningen för Thanks for Sharing är att balansera mellan det seriösa och den förlösande humorn. Det lyckas den bra med, även om den har lite svårt att hitta sin genre av och till. Hur som helst har Blumberg gjort ett bra jobb med att definiera vilken sorts film detta är och har undvikit stora överdrifter och banal humor. Skådespelarna gör fina insatser och bidrar till att göra detta till sevärd underhållning utan att ta i för mycket. Thanks for Sharing är absolut ingen klassiker men belönas utan tvekan med fyra stjärnor.

På blu-ray är detta ingen uppseendeväckande utgåva. Den har en mycket bra bild och ett fint ljudspår men saknar extramaterial bortsett från en liten intervju.

http://www.youtube.com/watch?v=-XzYV-ekWVA

Karakter
Thanks for Sharing

Fakta:

  • Release: 5 februari
  • Regi: Stuart Blumberg
  • Med: Mark Ruffalo, Tim Robbins, Gwyneth Paltrow, Josh Gad, Joely Richardson, Alecia Moore
  • Genre: Komedi
  • Land: USA
  • År: 2012
  • Längd: 1:52

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen