Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

: Stand up guys

Blu-ray-recension

Skådespelaren och producenten Fisher Stevens har regisserat den här actionkomedin som borde ha klarat sig mycket bättre med tanke på vilka skådespelare han haft till förfogande.

Publicerad 2013-10-01 - 06:00
Stand up guys
Lorentz Celo

Stand Up Guys berättar historien om Val (Al Pacino) som släpps ut ur fängelse efter 28 år. Han möts och hämtas av sin gamle vän Doc (Christoper Walken) som dessvärre har påtvingats uppdraget att döda Val för gamla synder han begick innan han hamnade i fängelse. De två gamla maffiagubbarna bestämmer sig för att ta en sista vild festnatt ihop och får sällskap av sin gamle kumpan Hirsh (Alan Arkin). Natten blir full av våld och Viagra …

På papperet låter Stand Up Guys som en imponerande och festlig historia. Tyvärr är filmen en stor besvikelse. Får man med sig tre så bra skådisar som Pacino, Walken och Arkin så måste man ta vara på möjligheterna. Här är resultatet helt enkelt trist, bitvis pinsamt och inte särskilt roligt.

Problemet bottnar antagligen i att Fisher Stevens är en oerfaren regissör som dessutom har haft en ännu mer oerfaren manusförfattare, Noah Haidle, som aldrig förut skrivit något manus till en spelfilm. Synd för de tre storheterna som faktiskt gör en fin insats. Tre stjärnor.

Vill du köpa filmen på blu-ray så är den ett bra köp. Ett fint knippe extramaterial och både bilden och ljudet (DTS-HD MA 5.1) håller imponerande hög kvalitet, i synnerhet bilden som nästan får maxpoäng!

http://www.youtube.com/watch?v=t4hLX0oP8_8

Karakter
Stand up guys

Fakta:

  • Release: 14 augusti 2013
  • Regi: Fisher Stevens
  • Med: Al Pacino, Christopher Walken, Alan Arkin, Julianna Margulies, Mark Margolis, Addison Timlin
  • Genre: Komedi
  • Land: USA
  • År: 2012
  • Längd: 1:35

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen