Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

: Spy

Blu-ray-recension

Om du inte orkar vänta på Spectre så kan du slå ihjäl tiden med (och skratta gott åt) Spy!

Av / 2015-12-01 - 14:37
Spy
Tor Aavatsmark

Vi skrattade väldigt gott åt den udda humorn i Bridesmaids och nu är gänget tillbaka med ännu en crazykomedi. Spy är en härligt dekadent parodi på James Bond i synnerhet och spionfilm- och actiongenren i allmänhet.

Bradley Fine (Jude Law) tycks vara den perfekta spionen, han är välklädd, vältalig och kan både slåss och hantera sin pistol. Under varje uppdrag har han den något mer atypiska agenten Cooper (Melissa McCarthy) i öronsnäckan, som hjälper honom med information och att undvika faror. När Fine dör sätter chefen (något motvilligt) in Cooper i fält, varpå cirkusen är i full gång. Upp dyker också en agent på villovägar, väldigt roligt spelad av Jason Statham – som gör en parodi på, tja, Jason Statham!

Spy är välgjord, snygg och bitvis lite väl plump, men kommer undan med det mesta tack vare härlig självironi och en fantastisk roll av Melissa McCarthy som spelar på alla sina kroppsliga brister och skavanker. Filmen är lite för lång men kan definitivt lysa upp en kall och mörk höstkväll. 4 rejäla stjärnor till den här helgalna komedin.

SPY-11862.CR2 SPY-02634.CR2 SPY-01877.CR2 SPY-03508.CR2
<
>
(Foto: Tillverkare)

Både ljudet (DTS 7.1) och bilden får maxpoäng. På bonusfronten får vi en förlängd (snäppet segare) version av filmen, alternativa scener, kommentatorsspår och bakomfilm.

Karakter
Spy

Fakta:

  • Release: 5 oktober 2015
  • Regi: Paul Feig
  • Med: Malissa McCarthy, Jude Law, Rose Byrne, Jason Statham, Miranda Hart, Morena Baccarin
  • Genre: Komedi
  • Land: USA
  • År: 2015
  • Längd: 1:59

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen