Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

: Snitch

Blu-ray-recension

Dwayne ”The Rock” Johnson har jobbat sig upp från en karriär som wrestler och har haft en uppsjö av roller i diverse actionfilmer de senaste åren. I Snitch provar han en lite annorlunda roll som en vanlig person, även om han glider över i välbekant stil så småningom. Men den här filmen är ändå bara en gäspning i hans filmografi.

Publicerad 2013-10-07 - 06:00
Snitch
Lorentz Celo

John Matthew (Johnson) är en ärlig och hårt arbetande familjefar som driver ett företag i byggbranschen. Han son blir lurad av en kompis att ta emot ett paket som innehåller knark, vilket hotar att skicka honom i fängelse i minst tio. John övertalar DEA och åklagaren (Susan Sarandon) att frige hans son om han infiltrerar en knarkkartell och avslöjar dem.

Snitch är inte en hopplös film i genren, men den har däremot stora problem med att imponera som actionfilm eller drama. Manus är ganska så tunt och tyvärr är inte handlingen särskilt trovärdig även om man är lite flexibel som publik. Johnson gör faktiskt en helt godkänd insats som skådis, även om det blir lite väl uppenbart att hans kvaliteter som skådespelare är begränsade till enkel action med glimten i ögat. I slutändan är Snitch en film som inte gör något större avtryck eller imponerar nämnvärt. Tre stjärnor.

Detta är en film som säkert blir populär på Blu-ray, både på hyr- och köpmarknaden. Man får inget extramaterial men föga överraskande mycket bra bild och ljud.

Karakter
Snitch

Fakta:

  • Release: 4 september 2013
  • Regi: Ric Roman Waugh
  • Med: Dwayne Johnson, Susan Sarandon, Jon Bernthal, Melina Kanakaredes, Lela Loren, Nadine Velazquez,
  • Genre: Action
  • Land: USA
  • År: 2013
  • Längd: 1:42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen