Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

: Minioner 3D

Blu-ray-recension

Oj, så lite underhållande den här synnerligen tröttsamma och intetsägande animerade filmen är!

Publicerad 2016-01-01 - 08:40
Minioner 3D
Tor Aavatsmark

I ”Dumma mej” och ”Dumma mej 2” var det den über-onda kriminella hjärnan Gru (som egentligen var ganska så snäll) som hade huvudrollen. Hans många sidekicks var små babblande gula varelser som bara hade en uppgift i livet: tjäna sin elaka herre. I ”Minioner” får vi se deras historia. Och en sådan plågsam historia det är …

De små gula, spansktjattrande stolpillren har definitivt inte vad som behövs för att hålla uppe intresset i en långfilm. Allt börjar med att Geoffrey Rush (!) tar oss med på deras historia på ett ganska så underhållande sätt, vi får se deras inflytande på många historiska händelser. Därefter går det åt ett enda håll: rakt ner i kloakerna! Vi är nästan chockade över hur banalt och otroligt dåligt genomarbetad handlingen är – och nej, det är inte roligt med 90 minuters gurglande babbel av de små gula, irriterande amöborna. Som sidekicks i korta scener fyller de en funktion, här blir det bara tråkigt, för att inte säga direkt utmattande.

Minions 3D_6

Filmens enda syfte är att tilltala det yngsta gardet som tycker att de små gula är sååå söta och roliga att de köper filmen på Blu-ray och sedan går till leksaksaffären och vill ha någon av de förbannade gosedjuren eller prylarna med Minioner på. Själva filmen har nämligen snudd på noll underhållningsvärde! Två ynka stjärnor.

Minions 3D_5 Minions 3D_4 Minions 3D_3 Minions 3D_2
<
>
(Foto: Tillverkare)

Ljudspåret är mycket bra och bildkvaliteten imponerar också. 3D-versionen har många roliga hoppa-ut-ur-skärmen-ögonblick. I bonusmaterialet finns ett bar borttagna scener, kortfilmer, musikvideor och sex minidokumentärer.

Karakter
Minioner 3D

Fakta:

  • Release: 16 november 2015
  • Regi: Brian Lynch
  • Originaltitel: Minions
  • Med: Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan, Jennifer Saunders, Geoffrey Rush, Steve Carell
  • Genre: Familj
  • Land: USA
  • År: 2015
  • Längd: 1:31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen