BLACK WEEK ERBJUDANDE PÅ LJUD & BILD. 30% BARA DENNA VECKA! SE ERBJUDANDET HÄR!

: Horrible Bosses 2

Blu-ray-recension

Det är inte svårt att förstå tanken med en uppföljare till en kommersiellt framgångsrik film. Ändå borde man minska antalet uppföljare till dåliga filmer, eftersom resultatet sällan blir lyckat. Det är Horrible Bosses 2 ett ”bra” exempel på.

Karakter
Komedi
Horrible Bosses 2

I Horrible Bosses (2011) fick vi följa de tre kompisarna Nick (Bateman), Dale (Day) och Kurt (Sudeikis) i sin hårda kamp mot hemska chefer som gjorde deras vardag outhärdlig. Den här gången har de löst problemet genom att bli sina egna chefer och starta eget. Tyvärr blir de lurade de luras av en smart investerare (Christoph Waltz), varpå de sätter igång en ström av komplikationer genom att kidnappa hans son.

Utgångspunkten låter okej men utförandet är djupt nedslående. Horrible Bosses 2 är en ändlös rad platt humor och irriterande tjat som aldrig tycks ta slut. Det fantasilösa manuset skriker på hjälp och det är svårt att förstå hur producenterna har lyckats övertyga skådespelare som Jamie Foxx, Kevin Spacey och Christoph Waltz (!) att ställa upp. Har de kidnappat någon i deras familjer? Lyckligtvis, och fullt förståeligt, är stjärnorna bara med i mindre roller. Det är bara att hoppas att det inte kommer fler filmer. Två stjärnor.

Horrible Bosses 2 Horrible Bosses 2 Horrible Bosses_5 Horrible Bosses 2 Horrible Bosses 2 Horrible Bosses 2
<
>

Horrible Bosses 2 är inte särskilt imponerande på Blu-ray. Det tekniska håller en okej standard men det finns en del skavanker i både bildkvalitet och ljudmixen, så det blir fem svaga stjärnor. I övrigt innehåller skivan en hel del extramaterial och en förlängd version som möjligtvis lockar om man gillade filmen.

Fakta

 • Release: 5 maj 2015
 • Regi: Sean Anders
 • Med: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Christoph Waltz
 • Genre: Komedi
 • Land: USA
 • År: 2014
 • Längd: 1:48

IMDB Rating

Lorentz Celo


Senaste artiklar:

Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Att schack kunde vara så fascinerande och spännande kunde vi väl aldrig tro!
  Den suveräna Trump-imitatören kraschlandar i sin nya Netflix-special.
  Apple och Hanks åstadkommer en platt spänningskurva i ett tandlöst andra världskrigsdrama.
  Disney återskapar det amerikanska rymdäventyrets barndom.
  Kate Mara ägnar sig åt barnarov i rörig och osammanhängande HBO-serie.
  När Diana gör entré får vi på allvar en dyster inblick i den känslomässigt avtrubbade brittiska kungafamiljen.
  Netflix har producerat en film som är läcker rent visuellt och har vackra skådespelare, men särskilt skrämmande är inte den här nyinspelningen av den klassiska thrillern.
  Härligt, charmerande samtidsdrama med välbekanta konflikter och utmaningar.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.