TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

: Horrible Bosses 2

Blu-ray-recension

Det är inte svårt att förstå tanken med en uppföljare till en kommersiellt framgångsrik film. Ändå borde man minska antalet uppföljare till dåliga filmer, eftersom resultatet sällan blir lyckat. Det är Horrible Bosses 2 ett ”bra” exempel på.

Karakter
Komedi
Horrible Bosses 2

Fakta:

  • Release: 5 maj 2015
  • Regi: Sean Anders
  • Med: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Christoph Waltz
  • Genre: Komedi
  • Land: USA
  • År: 2014
  • Längd: 1:48

I Horrible Bosses (2011) fick vi följa de tre kompisarna Nick (Bateman), Dale (Day) och Kurt (Sudeikis) i sin hårda kamp mot hemska chefer som gjorde deras vardag outhärdlig. Den här gången har de löst problemet genom att bli sina egna chefer och starta eget. Tyvärr blir de lurade de luras av en smart investerare (Christoph Waltz), varpå de sätter igång en ström av komplikationer genom att kidnappa hans son.

Utgångspunkten låter okej men utförandet är djupt nedslående. Horrible Bosses 2 är en ändlös rad platt humor och irriterande tjat som aldrig tycks ta slut. Det fantasilösa manuset skriker på hjälp och det är svårt att förstå hur producenterna har lyckats övertyga skådespelare som Jamie Foxx, Kevin Spacey och Christoph Waltz (!) att ställa upp. Har de kidnappat någon i deras familjer? Lyckligtvis, och fullt förståeligt, är stjärnorna bara med i mindre roller. Det är bara att hoppas att det inte kommer fler filmer. Två stjärnor.

Horrible Bosses 2 Horrible Bosses 2 Horrible Bosses_5 Horrible Bosses 2 Horrible Bosses 2 Horrible Bosses 2
<
>

Horrible Bosses 2 är inte särskilt imponerande på Blu-ray. Det tekniska håller en okej standard men det finns en del skavanker i både bildkvalitet och ljudmixen, så det blir fem svaga stjärnor. I övrigt innehåller skivan en hel del extramaterial och en förlängd version som möjligtvis lockar om man gillade filmen.

Lämna en kommentar

Lorentz Celo


Senaste artiklar: