Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

: Grannpatrullen

Blu-ray-recension

en Stiller har spelat huvudrollen i flera bra filmer de senaste femton åren, men nu börjar det bli långt mellan höjdarna. Behovet av en ny succé blir inte direkt mindre efter The Watch, en film som misslyckas fullständigt på de mest fundamentala plan.

Publicerad 2013-02-19 - 06:00
Grannpatrullen
Lorentz Celo

Evan (Stiller)                      är chef på en stormarknad och engagerar sig mycket för miljön i den lilla staden Glenview, Ohio. Efter ett mystiskt mord på en kollega startar han en grupp som ska vakta grannskapet och skapa trygghet i närmiljön. Genom en slump upptäcker de att deras stad är infiltrerad av rymdvarelser som är utklädda till vanliga människor, nu måste de rädda både grannskapet och världen från undergång!

Tyvärr är The Watch lika dålig som den låter på den korta beskrivningen. Rollistan är imponerande och innehåller bland annat Jonah Hill och Vince Vaughn. Inte ens med så mycket skådespelarkvaliteter lyckas filmen underhålla särskilt nämnvärt, och det är ingen tvekan om att problemet beror på ett synnerligen tunt manus och en illa fullbordad dröm om en saftig sciencefiction-komedi. The Watch lyckas inte ens bestämma sig för vilken genre den tillhör och faller platt till marken som ett ambitiöst projekt som aldrig blir kul trots att den har sina små ögonblick. Två stjärnor.

Filmen har säkert stora möjligheter att klara sig fint på köp- och hyrmarknaden, och BD-skivan håller hög kvalitet. Massor av extramaterial och en mycket bra bild och ett solitt ljudspår.

 

Karakter
Grannpatrullen

Fakta:

  • Release: 2 januari 2013
  • Regi: Akiva Schaffer
  • Med: Ben Stiller, Jonah Hill, Vince Vaughn, Richard Ayoade, Rosemarie DeWitt, Will Forte
  • Genre: Komedi
  • Land: USA
  • År: 2012
  • Längd: 1:41

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen