Search
Generic filters

: Grannpatrullen

Blu-ray-recension

en Stiller har spelat huvudrollen i flera bra filmer de senaste femton åren, men nu börjar det bli långt mellan höjdarna. Behovet av en ny succé blir inte direkt mindre efter The Watch, en film som misslyckas fullständigt på de mest fundamentala plan.

Karakter
Komedi
Grannpatrullen

Evan (Stiller)                      är chef på en stormarknad och engagerar sig mycket för miljön i den lilla staden Glenview, Ohio. Efter ett mystiskt mord på en kollega startar han en grupp som ska vakta grannskapet och skapa trygghet i närmiljön. Genom en slump upptäcker de att deras stad är infiltrerad av rymdvarelser som är utklädda till vanliga människor, nu måste de rädda både grannskapet och världen från undergång!

Tyvärr är The Watch lika dålig som den låter på den korta beskrivningen. Rollistan är imponerande och innehåller bland annat Jonah Hill och Vince Vaughn. Inte ens med så mycket skådespelarkvaliteter lyckas filmen underhålla särskilt nämnvärt, och det är ingen tvekan om att problemet beror på ett synnerligen tunt manus och en illa fullbordad dröm om en saftig sciencefiction-komedi. The Watch lyckas inte ens bestämma sig för vilken genre den tillhör och faller platt till marken som ett ambitiöst projekt som aldrig blir kul trots att den har sina små ögonblick. Två stjärnor.

Filmen har säkert stora möjligheter att klara sig fint på köp- och hyrmarknaden, och BD-skivan håller hög kvalitet. Massor av extramaterial och en mycket bra bild och ett solitt ljudspår.

 

Fakta

 • Release: 2 januari 2013
 • Regi: Akiva Schaffer
 • Med: Ben Stiller, Jonah Hill, Vince Vaughn, Richard Ayoade, Rosemarie DeWitt, Will Forte
 • Genre: Komedi
 • Land: USA
 • År: 2012
 • Längd: 1:41

IMDB Rating

Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Bakgrundshistorien om den legendariska, iskalla syster Ratched är en perfekt inramning för en ovanligt lyckad TV-serie.
  Med sin första originalserie andas Disney nytt – och klassiskt – liv i Star Wars-sagan.
  I ett ganska så genomsnittligt drama om att återhämta sig efter en familjetragedi, vilket lett till alkoholism, levererar Affleck äkta vara.
  September betyder kallare dagar och mörkare kvällar. Allt är upplagt för långa, sköna dagar framför TV:n.
  Hilary Swank styr sin internationella besättning med kurs mot Mars – men både färden och familjen där hemma råkar ut för ”grus i maskineriet”.
  Christopher Nolans senaste film är en härlig, bitvis absurd, blandning av James Bond, sci-fi och domedagsprofetia.
  Amerikanerna försöker återskapa magin från Braveheart – och kraschar.
  Stenhård socialrealism mixas med intressanta karaktärer och en rörig, halvdan handling i Netflix senaste storfilm.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.