: Grannpatrullen

Blu-ray-recension

en Stiller har spelat huvudrollen i flera bra filmer de senaste femton åren, men nu börjar det bli långt mellan höjdarna. Behovet av en ny succé blir inte direkt mindre efter The Watch, en film som misslyckas fullständigt på de mest fundamentala plan.

Karakter
Komedi
Grannpatrullen

Evan (Stiller)                      är chef på en stormarknad och engagerar sig mycket för miljön i den lilla staden Glenview, Ohio. Efter ett mystiskt mord på en kollega startar han en grupp som ska vakta grannskapet och skapa trygghet i närmiljön. Genom en slump upptäcker de att deras stad är infiltrerad av rymdvarelser som är utklädda till vanliga människor, nu måste de rädda både grannskapet och världen från undergång!

Tyvärr är The Watch lika dålig som den låter på den korta beskrivningen. Rollistan är imponerande och innehåller bland annat Jonah Hill och Vince Vaughn. Inte ens med så mycket skådespelarkvaliteter lyckas filmen underhålla särskilt nämnvärt, och det är ingen tvekan om att problemet beror på ett synnerligen tunt manus och en illa fullbordad dröm om en saftig sciencefiction-komedi. The Watch lyckas inte ens bestämma sig för vilken genre den tillhör och faller platt till marken som ett ambitiöst projekt som aldrig blir kul trots att den har sina små ögonblick. Två stjärnor.

Filmen har säkert stora möjligheter att klara sig fint på köp- och hyrmarknaden, och BD-skivan håller hög kvalitet. Massor av extramaterial och en mycket bra bild och ett solitt ljudspår.

 

Fakta

 • Release: 2 januari 2013
 • Regi: Akiva Schaffer
 • Med: Ben Stiller, Jonah Hill, Vince Vaughn, Richard Ayoade, Rosemarie DeWitt, Will Forte
 • Genre: Komedi
 • Land: USA
 • År: 2012
 • Längd: 1:41

IMDB Rating

Lorentz Celo


Senaste artiklar:

Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Att schack kunde vara så fascinerande och spännande kunde vi väl aldrig tro!
  Den suveräna Trump-imitatören kraschlandar i sin nya Netflix-special.
  Apple och Hanks åstadkommer en platt spänningskurva i ett tandlöst andra världskrigsdrama.
  Disney återskapar det amerikanska rymdäventyrets barndom.
  Kate Mara ägnar sig åt barnarov i rörig och osammanhängande HBO-serie.
  När Diana gör entré får vi på allvar en dyster inblick i den känslomässigt avtrubbade brittiska kungafamiljen.
  Netflix har producerat en film som är läcker rent visuellt och har vackra skådespelare, men särskilt skrämmande är inte den här nyinspelningen av den klassiska thrillern.
  Härligt, charmerande samtidsdrama med välbekanta konflikter och utmaningar.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.