Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

: Going The Distance

Blu-ray recension

Hur kan ett förhållande överleva när den ena (Justin Long) bor i New York och den andra (Drew Barrymore) i San Francisco?

Publicerad 2011-04-03 - 14:35
Going The Distance
Tor Aavatsmark

Detta, kära läsare, får ni svaret på om ni slösar bort en och en halv timme av er dyrbara tid på att se den romantiska komedin ”Going the Distance”.

Justin Long spelar skivproducent i New York medan Drew Barrymore är journalist i San Francisco. Efter sex häftiga veckor i New York bestämmer de sig för att satsa på ett distansförhållande. Och nej, du vinner inget pris om du lyckas gissa hur allt slutar. För detta är verkligen en förutsägbar historia! Här har regissör Burstein glatt samlat alla hopplösa klyschor som finns i genren, från huvudpersonernas korkade och enkla vänner till förutsägbara gräl och pinsamma ögonblick – och så finns det självfallet en snusförnuftig väninna/syster som kommer med goda råd och är skeptisk. Inte heller missar filmen tillfället att berätta hur supertrist alla gifta par har det.

Om detta låter romantiskt så har du antagligen för lite av den varan i vardagen. Vi somnade nästan! Två stjärnor. Letar du efter en romantisk komedi så se hellre den fina ”Definitely, Maybe”!

BD-skivan har en bitvis strålande bildkvalitet (fast lite varierande i mörka scener) och ett väldigt bra ljudspår (DTS-HD). I det omfattande bonusmaterialet är det guiden till distansförhållanden och huvudrollsinnehavarnas egna synpunkter som är bäst. Dessutom finns roliga borttagna scener, kommentatorsspår och musikvideo.

Karakter
Going The Distance

Fakta:

  • Regi: Nanette Burstein
  • Med: Justin Long, Drew Barrymore, Charlie Day, Jason Sudeikis, Christina Applegate
  • Land: USA
  • År: 2010
  • Längd: 1:42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen