Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

: Erased

Blu-ray-recension

Aaron Eckhart spelar huvudrollen i den här actionthrillern som har hämtat mycket inspiration från filmer i samma genre men som lyckats bättre. Bra tidsfördriv, men inte mycket mer än så.

Publicerad 2014-02-02 - 06:00
Erased
Lorentz Celo

Ben Logan (Aaron Eckhart) är en före detta CIA-agent som jobbat på en av de tuffaste avdelningarna med bland annat mord som specialitet. Han har flyttat till Belgien och lever ett lugnare liv med sin dotter Amy (Liana Liberato) och arbetar med säkerhet på en konsultfirma. Men så en dag är firman helt plötsligt nerlagd, hans identitet raderad och hans kolleger mördade. Han tvingas fly tillsammans med Amy och måste hitta sanningen bakom en stor konspiration.

Det är inget fel med att låta sig inspireras av andra filmer när man påbörjar en produktion. Erased är faktiskt en helt godkänd thriller som fungerar fint en tisdagskväll, även om den påminner väl mycket om Taken- och Bourne-filmerna – fast är betydligt blekare. Den klarar sig bara delvis och snubblar på upploppet så att den bara blir precis godkänd. Och efter en timme har man glömt den helt. Potentialen finns där och Aaron Eckhart gör en bra insats, men resultatet är bara halvdant. Tre stjärnor.

Det finns inget uppseendeväckande alls med blu-ray-utgåvan, den saknar extramaterial och har en fin bild men inget man höjer på ögonbrynen för. Ljudspåret (DTS-HD MA 5.1) är däremot väldigt bra och får nästan toppbetyg!

http://www.youtube.com/watch?v=uywehbum3gs

knapp

Karakter
Erased

Fakta:

  • Release: 13 november 2013
  • Regi: Philipp Stolzl
  • Med: Aaron Eckhart, Olga Kurylenko, Eric Gordon, Garrick Hagon, Liana Liberato
  • Genre: Thriller
  • Land: USA
  • År: 2012
  • Längd: 1:40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen