Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

: Bad Teacher

Blu-ray-recension

Av / 2012-02-15 - 15:20
Bad Teacher
Lorentz Celo

Som bekant har vi människor olika slags humor. Det är därför det är svårt att göra alla glada när man ska producera en komedi. Fast å andra sidan håller nog de allra flesta med om att ”Bad Teacher” är en film som inte lockar till skratt – snarare förtvivlan!

Elizabeth (Cameron Diaz) är en lycksökerska som bara jobbar som lärare för syns skull. När hon dumpas av sin rike make måste hon snabbt hitta en ny, samt skaffa sig pengar till en bröstoperation.

”Bad Teacher” är ett riktigt bottennapp och vi kan inte begripa hur producenterna tänkte när de släppte den. Listan över brister kan göras lång: manus är eländigt, regin haltar, karaktärerna saknar motivation, det är omöjligt att sympatisera med huvudpersonen och det dräller av osmakliga vitsar och hinkvis med osannolikt babbel. Detta är antagligen ett projekt som kunde ha gått riktigt bra men som kraschlandade riktigt illa. Skådespelarna gör bra ifrån sig, problemet är bara att de har problem med att vara konsekventa när de spelar sina roller. Den smått orutinerade regissören Jake Kasdan får nog ta på sig mycket av skulden för det. Två stjärnor.

De som är sugna på att köpa ”Bad Teacher” bör välja BD-versionen. Den har massor av extramaterial och har både bra bild och bra ljud.

Karakter
Bad Teacher

Fakta:

  • Regi: Jake Kasdan
  • Med: Cameron Diaz, Justin Timberlake, Jason Segel, Lucy Punch, Phyllis Smith, John M. Higgins
  • Genre: Komedi
  • Land: USA   
  • År: 2011
  • Längd: 1:32

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen