Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Annonsinnehåll: MSi

MSI RTX 40: Nya prisbelönta serier med bärbara datorer

Ta språnget till en helt ny nivå med de senaste grafikkorten i GeForce RTX 40-serien och 13:e generationens Intel® Core™-processorer.

Av - Publicerad 2023-03-01 - 08:52
MSi

MSI, ett världsledande märke inom bärbara datorer, har stolt presenterat sina helt nya serier med bärbara datorer, utrustade med de senaste grafikprocessorerna i NVIDIA GeForce RTX 40-serien och upp till 13:e generationens Intel® Core™ HX-processorer. Genom det stora språnget i prestanda och det prisbelönta erkännandet på CES driver MSI maximal prestanda och innovation framåt med hela det nya laptop-sortimentet.

De senaste bärbara datorerna från MSI drivs av den ultraeffektiva NVIDIA Ada Lovelace-arkitekturen, som innebär ett kvantsprång för prestanda genom AI-driven DLSS 3 och möjliggör verklighetstrogna virtuella världar med full ray tracing. Dessutom optimerar Max-Q-tekniksviten systemprestanda, ström, batteritid och akustik för maximal effektivitet. Tack vare den exceptionella effektförbättringen är åtta av de nya bärbara MSI-datorerna NVIDIA Studio-godkända, inte bara i Content Creation-serien utan även i serierna Gaming och Business & Productivity.

3D-skapare får tillgång till NVIDIA Omniverse™, en RTX- och AI-aktiverad plattform som kopplar ihop 3D-arbetsflöden, ersätter linjära pipelines med live-sync-skapande, så att konstnärer kan iterera snabbare och smidigare än någonsin.

Produkter med NVIDIA RTX™-grafikprocessorer har stöd av NVIDIA Studio-teknik för innehållsskapare och utnyttjar RTX-optimeringar i fler än 110 kreativa appar, NVIDIA Studio-drivrutiner för största möjliga stabilitet och prestanda i kreativa appar och exklusiva AI-drivna NVIDIA-verktyg: Canvas, Broadcast och RTX Remix. Datorerna i MSI Stealth-, Creator Z- och Prestige-serierna är förinstallerade med NVIDIA Broadcast som förvandlar vilket rum som helst till en hemmastudio med hjälp av kraften i AI.

De nya bärbara MSI-datorerna har också helt nya Intel 13:e generationens processorer med en total prestandaökning på upp till 45 % som drar nytta av det ökade antalet kärnor och turbofrekvens.

Helt nya gaming-serier: kraftfullare än någonsin

De nya bärbara MSI-datorerna har den senaste exklusiva kylningskonstruktionen som bidrar till att göra gaming-serien kraftfullare än någonsin. Alla värmerör har designats om till delade rör, dedikerade rör och VRAM-exklusiva rör för att garantera att maximal prestanda. Som svar på prestandaförbättringen har MSI:s bärbara datorer med GeForce RTX 40, från highend-serien Titan till instegsserien Katana, MUX-konstruktionen som gör det möjligt att aktivera Discrete Graphics Mode genom MSI Center, vilket frigör ännu mer GPU-kraft.

Med estetisk design som motto har MSI släppt mer än 10 nya speldatorer med ID-design och även använt skärmar med 16:10 QHD+-upplösning och 240 Hz i uppdateringsfrekvens för avancerat spelande, närmare bestämt i Raider GE-, Vector GP- och Stealth-serierna. Den futuristiska designen med genomskinliga tangenter gör det lättare för spelarna att navigera med styrning och snabbtangenter, vilket förbättrar spelupplevelsen avsevärt.

Titan GT, Raider GE, Vector GP: Extrema kraftpaket

Prisbelönta Titan GT och Raider GE är utrustade med topp-processorn i9-13980HX och upp till GeForce RTX 4090 Laptop GPU tillsammans med den exklusiva MSI OverBoost Ultra-tekniken som kan pressa processorer och grafik till 250 W total effekt eller stödja 5,2 GHz-frekvens över 8 P-kärnor beroende på arbetsbelastning.

För att synliggöra denna otroliga prestanda har Titan GT och Raider GE skärmar i världsklass. Titan GT är utrustad med världens första 4K/144Hz Mini LED-skärm med över 1000 nits i maximal ljusstyrka och fler än 1 000 lokala dimningszoner, medan Raider GE är utrustad med en QHD+ 240 Hz-skärm i 16:10-format. Skärmarna i världsklass visar tydligt varje bild som kommer från den kraftfulla hårdvaran.

Raider GE-serien har ett nytt chassi med en uppgraderad matrix-ljusrand som är ännu snyggare och mer futuristisk. Vector GP-serien har låg profil och minimalistisk ny design, men också imponerande prestanda som gör den till det bästa valet för vetenskap och teknik.

Stealth-serien: Smal och snygg

Den slimmade och kraftfulla, prisvinnande Stealth-serien finns nu i en mängd olika storlekar med skärmar på 14, 15, 16 och 17 tum. Bland de nya modellerna finns Stealth 14 Studio och Stealth 16 Studio, som båda är gjorda av en magnesium-aluminiumlegering som gör chassiet tunt och lätt. Stealth 14 Studio är den mest kraftfulla 14-tumsdatorn tack vare MSI Vapor Chamber-kylning. Stealth 16 Studio har ett trevägs Dynaudio-ljudsystem med sex högtalare som gör underhållningen fängslande.

För att leverera mäktig prestanda, är 17-, 16- och 14-tumsmodellerna i Stealth-serien NVIDIA Studio-validerade och uppfyller olika behov för spel och innehållsskapande.

För att leverera uppslukande och fantastiska upplevelser har Stealth 15 en OLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 240 Hz och en responstid på kortare än 0,2 ms. Den stöder också 100 % av DCI-P3-färgomfånget så att användarna kan uppleva gaming på nästa nivå.

The latest MSI laptops are powered by the ultra-efficient NVIDIA Ada Lovelace architecture, bringing a quantum leap in performance with AI-powered DLSS 3 and enabling lifelike virtual worlds with full ray tracing.

Cyborg, Pulse, Katana, Sword: Stort urval för spelare

MSI presenterar en helt ny instegsserie för bärbara speldatorer: Cyborg 15. Den har ett futuristiskt genomskinligt chassi där du kan se de mekaniska och elektriska delarna. Det tunna och lätta höljet och den cyberpunk-inspirerade designen gör Cyborg 15 till ett perfekt val för alla som tycker att vanliga instegs-speldatorer ser tråkiga ut.

MSI har även uppdaterat de storsäljande spelserierna Pulse, Katana och Sword med den senaste grafiken och de senaste processorerna för bättre spelprestanda. Dessutom finns Pulse, Katana och Sword nu med MUX-switch, så att spelare enkelt kan växla mellan hybridgrafikläge och diskret grafikläge genom inbyggda MSI Center.

Creator Z: Dominerande, kreativ kraft

Det CNC-framställda, snygga chassiet är inte den enda höjdpunkten i serien för innehållsskapare, även prestanda ligger på en helt ny nivå i Creator Z-serien. De senaste modellerna Creator Z17 HX Studio/Creator Z16 HX Studio har de bästa processorerna i 13:e generationens Intel HX-serie och är certifierade av NVIDIA Studio. Kylningskonstruktionen med Vapor Chamber Cooler gör att Creator Z-serien är de mest kraftfulla kreativa bärbara datorerna på marknaden.

Dessutom stöds helt nya och prisbelönta MSI Pen 2. Den använder den senaste MPP2.6-tekniken med 4 096 trycknivåer och haptisk feedback, så att det känns som att skriva på riktigt papper. MSI Pen 2 kan även användas som en traditionell blyertspenna på papper utan att byta till vanlig penna.

Prestige: Tunn och stark

Kraften i Prestige-serien har nått en ny nivå. Nya Prestige 14 Evo och Prestige 16 Evo stöder upp till den senaste Intel Core i7 H-seriens processorer, vilket ger användarna en lätt men kraftfull användarupplevelse. Prestige 16 Studio är utrustad med GeForce RTX 40 Series Laptop GPU och är NVIDIA Studio-validerad, vilket garanterar ännu bättre produktivitet och maximal driftsäkerhet.

Helt nya 13-tums Prestige 13 Evo är den lättaste bärbara datorn i hela MSI-sortimentet, den är gjord av en legering av magnesium och aluminium och väger bara 990 g. Prestige 13 Evo är dessutom utrustad med ett batteri med hög kapacitet på 75 Wh, som håller så länge som 15 timmar.

Modern-serien är också uppdaterad med de nya färgalternativen stjärnblått och beigerosa.

Alla de senaste MSI-modellerna är redo att användas och går att förbeställa till bra priser. Välj en bärbar MSI-dator och ta språnget till en helt ny nivå!

Ljud & Bild Marketing

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Färgsprakande underhållning

Är detta Samsungs bästa TV hittills?

Vilken OLED-TV är bäst 2024?

Rulla till toppen