Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Vi utser

Samsung The Terrace

Samsung är kända för TV-apparater i alla storlekar och former, det senaste tillskottet är en tvättäkta utomhus-TV: The Terrace är helt enkelt gjord för att användas ute på terrassen.

Av / 2021-11-02 - 11:13
Samsung The Terrace

Utomhus-TV är inget nytt, men förmodligen något vi främst förknippar med utomhusevenemang, reklam och allmän information. Däremot är det ganska så ovanligt med utomhus-TV för privat bruk!

Samsung föreställer sig nog att The Terrace ska vara det perfekta komplementet till altanen, bredvid den snofsiga gasolgrillen och den dyrbara bubbelpoolen.

Skärmen finns i 55, 65 och 75 tum, så här kan man gå hela vägen från utomhus-TV till utomhusbio om man vill.

Tål en skvätt vatten och minusgrader

Samsung har redan lång erfarenhet av utomhus-TV från proffsbranschen. LCD-panelen i The Terrace är specialbyggd för att tåla väta genom extra tätningar och gummipackningar som ska förhindra kondens. TV:n ska kunna tåla att användas i temperaturer från 50 plusgrader och ända ner till 30 minusgrader. Hela vägen från Sahara till Sibirien, med andra ord.

Slutsats

Samsung har konstruerat en TV som håller vad den lovar och fungerar utmärkt för utomhusbruk. Byggkvaliteten är gedigen och förtroendeingivande, bildkvaliteten likaså. Vi blev särskilt imponerade av den fina ljusstyrkan, som ger en färgstark och kontrastrik bild, även när solen står högt på himlen.

Ljudet är också godkänt, men för att sätta pricken över i rekommenderar vi att du kompletterar med en separat soundbar. Detta gäller särskilt om du har ett större utomhusområde med längre avstånd till skärmen, men är naturligtvis mindre viktigt om du har en liten balkong med grannar att ta hänsyn till.

The Terrace är ett ganska så kostsamt nöje, men så länge du kan ge den rätt förhållanden får du en utmärkt ”allväders-TV” som kan skapa tämligen unika utomhusupplevelser – under tiden du sitter i lounge-soffan!

Läs hela artikeln med LB+

Erbjudande

LB+ Total

Full tillgång till allt innehåll på Ljud & Bild och L&B Home

LB+

Full tillgång till allt innehåll på Ljud & Bild

LB+ Home

Full tillgång till allt innehåll på L&B Home

49,- / för 30 dagar
119,- / mån
65,- / mån
Med ett abonnemang får du även:
  • Tillgång till mer än 7500 produkttester!
  • Stora rabatter hos våra samarbetspartner i LB+ Fördelsklubb
  • Nyhetsbrev med senaste nyheterna varje vecka
  • L&B TechCast – en podd med L&B
  • Inaktiverade annonser
Vi har ingen bindningstid, avbryt när du vill.
Nyhet

På insidan av Elkjøp Campus

Följ med oss innanför dörrarna till Elgigantens ”hemliga” elektronikmässa.
Läs mer
Rulla till toppen