TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Vi utser Apple Watch Series 7

Äntligen med större skärm

Den allra senaste Apple Watch är den bästa smartklockan vi har testat.

forfatter
Publicerad 2021-10-27 - 09:04

Men den enda stora nyheten i S7-versionen som är 45 mm stor är en ny och större skärm. 0,2 tum större – 20 procent – och med ännu bättre läsbarhet. Det märks särskilt tydlig på text, men en del av de sekundära ikonerna och symbolerna, särskilt om man har valt en riktigt komplicerad urtavla, kan fortfarande verka väldigt små.

Hur som helst kan man välja hur stora siffror och bokstäver skärmen ska visa, och S7 har 70 procent mer ljus på standby-skärmen än S6.

Formfaktorn är densamma, men ännu mer rundad. Apple har uppenbarligen inte anammat formen på dagens iPhone-generation, som har en kantigare och mer stram design.

Klockan har samma sensorer som S6, det vill säga de som mäter puls, puls och syre i blodet. Sensorerna varnar för onormala avvikelser i hjärtrytmen, och som tidigare kan den ringa 112 om man ramlar eller flyger över styret på cykeln och inte reser sig igen.

Om du har använt en Apple Watch förut så bjuder inte S7 på några överraskningar. Bortsett från att skärmen är större. Skärmen tar mer plats och kanterna runt är mycket smalare än på en S6, för att inte tala om en S5 eller en SE.

Den roterbara och tryckkänsliga kronan kan användas för blixtsnabb navigering i appar och inställningar. Den stora skärmen – som har ett par urtavlor som är exklusiva för S7 – är den bästa på någon Apple Watch, och man kan enkelt diktera meddelanden och dela bilder. Tack vare större knappar och knappar på skärmen är Series 7 också den mest användarvänliga Apple Watch-modellen hittills.

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

Senaste artiklar:

Lämna en kommentar

Senaste artiklar:

Extremt för de extrema Med solenergiladdning, safirglas och titan klarar Enduro 2 långa träningspass i tuff miljö.
Nya smarta klockor från Samsung med fokus på hälsa Den nya Galaxy Watch5-serien kommer bland annat att möjliggöra mer omfattande mätning av sömnen.
Samsung uppgraderar sina hopfällbara mobiler De två vikbara mobilerna kommer bland annat med blixtsnabb processor och Galaxy Z Fold 4 får kamera från Galaxy S22-serien.
En uppgraderad nedgradering OnePlus 10T är en bra mobiltelefon, men allt är inte guld och gröna skogar. Den har några kompromisser i bagaget.
Stort ståhej om ingenting Kan en mobiltelefon vara modig, varm och själfull?
Ingen mer Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officiellt bekräftat att alla modeller i den kommande Samsung Galaxy S23-serien uteslutande har Snapdragon-processorer under skärmen. Exynos är ute.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend