TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Vi utser Sony SRS-XB33

Den bästa bärbara

Sony SRS-XB33 är kort och gott den bästa trådlösa resehögtalaren i sin klass.

forfatter
Publicerad 2020-10-15 - 12:54

XB33 har samma batteritid som föregångaren, men verkar mer robust. Den är klädd i impregnerat tyg och mer motståndskraftigt. Lägg också märke till att den är damm- och vattentät.

SRS-XB33 är mellanstorleken i Extra Bass-familjen. Den är inte en av de allra minsta bärbara högtalarna, faktiskt lite större än JBL Charge 5, men den passar fint i en ryggsäck och tar inte mycket plats i handbagaget.

Funktioner och användning

Det finns en USB-port som kan ladda mobiltelefonen. Att ladda högtalaren tar lång tid med den medföljande 1,5 A-kabeln, upp till 5 timmar. Du kan köpa en USB-C-kabel som stöder 3 A och sedan ladda något snabbare om din laddare stöder den.

Android-användare kan enkelt ansluta trådlöst med NFC, det är bara att lägga telefonen bredvid NFC-loggan på högtalaren. iPhone-användare måste parkoppla med den vanliga metoden.

Flera högtalare kan kopplas ihop trådlöst, antingen i partyläge eller i stereo. Här finns inbyggda, blinkande partylampor som man kan ändra färg och rytm på i appen. De kan också stängas av helt.

Ljudkvalitet

Sony SRS-XB33 har imponerande fyllig och bra bas och låter mycket större än den är. Den kör nästan över sina närmaste konkurrenter när det gäller ljudkvalitet.

Ladda ner appen för att få ut det mesta av högtalaren, där kan du göra olika ljudinställningar och ändra rytmen, mönstret och färgen på de blinkande lamporna. Eller släcka dem helt. Där kan du också göra inställningar för ljudet, vilket kan vara nödvändigt för att få ut det allra sista.

SRS-XB33 är helt enkelt den bästa högtalaren på sitt område just nu, därför justerar vi upp betyget till 6, från 5:an den fick förra hösten.

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

Senaste artiklar:

Lämna en kommentar

Senaste artiklar:

Följ Ljud & Bild
Send this to a friend