Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Vi utser

Roborock S7 MaxV Ultra

Svindyra Roborock S7 MaxV Ultra är den smartaste robotdammsugaren hittills.

Av / 2022-11-01 - 12:00
Roborock S7 MaxV Ultra

MaxV-versionerna i S7-serien finns i tre versioner. Vårt testexemplar var MaxV Ultra, som i likhet med MaxV och MaxV Plus har Lidar-mappning av rummen och en viktig sak till: kamera. Som ser och känner igen hinder. Till exempel sladdar.

Ultra-versionen levereras med Roborocks största dockningsstation. Som fyller dammsugarens 200 ml stora vattenbehållare när den börjar bli tom samt tömmer dammbehållaren. Den gör en fiffig sak till: den tvättar moppen på undersidan av dammsugaren.

I Roborock-appen kan man aktivera röststyrning och säga åt dammsugaren att dammsuga under matbordet. För när den har tagit ett par varv runt huset har den 3D-skannat rummen och vet var de ligger i förhållande till varandra. Den vet också vilka möbler som står var, eftersom den känner igen möblerna och ser skillnaden på en soffa och ett bord.

Precis som S7 gör S7 MaxV Ultra ett mycket bra jobb med städningen. Men där S7-modellen emellanåt missar några av smulorna som kan vara svåra att få upp från golvet, sveper MaxV-modellen över parketten utan att lämna minsta spår efter sig. På samma gång som den inte kör över strumpor eller tofflor som har blivit kvarlämnade på golvet.

Roborock S7 MaxV Ultra har äntligen fått ögon som ser och en smartare hjärna. Den är bättre än S7-modellen på allting, men också dubbelt så dyr. Det beror bland annat på den stora men ganska praktiska dockningen med tömningsstation, som är både användbar och bekväm. Det kan ta lite tid att lära dammsugaren alla rum och möbler, och att själv lära sig allt i appen. Som med fördel skulle kunna förnyas med bättre användarvänlighet och kortare ”lagg”. Men det påverkar inte det faktum att Roborock S7 MaxV Ultra är den starkaste, smartaste och kanske allra bästa robotdammsugaren just nu.

Läs hela artikeln med LB+

Erbjudande

LB+ Total

Full tillgång till allt innehåll på Ljud & Bild och L&B Home

LB+

Full tillgång till allt innehåll på Ljud & Bild

LB+ Home

Full tillgång till allt innehåll på L&B Home

49,- / för 30 dagar
119,- / mån
65,- / mån
Med ett abonnemang får du även:
  • Tillgång till mer än 7500 produkttester!
  • Stora rabatter hos våra samarbetspartner i LB+ Fördelsklubb
  • Nyhetsbrev med senaste nyheterna varje vecka
  • L&B TechCast – en podd med L&B
  • Inaktiverade annonser
Vi har ingen bindningstid, avbryt när du vill.
Nyhet

På insidan av Elkjøp Campus

Följ med oss innanför dörrarna till Elgigantens ”hemliga” elektronikmässa.
Läs mer
Rulla till toppen