TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!

Vi utser Suunto 9 Peak

Bäst för din helhetshälsa

Lär känna din kropp och dess behov av balans mellan träning och återhämtning för att bli ditt bästa jag

forfatter
Publicerad 2022-11-01 - 12:00

Att ha koll på din aktivitet, sömnkvalitet, stressnivåer och puls är en förutsättning för att du ska få en så bra och hälsosam vardag och fritid som möjligt.

Med Suunto 9 Peak är allt detta, och lite till, fullt möjligt. Denna smarta träningsklocka hjälper dig att få insikt i ditt välbefinnande genom att ge dig en bild av dina dagliga antal steg, din konditionsnivå, blodets syremättnad och kroppens behov av återhämtning med mera. Den tillhörande Suunto-appen ger dig fin överblick över din hälsa tillsammans med sammanfattningar och trender för att hjälpa dig hitta balansen mellan träning och återhämtning.

Utöver detta får du även bland annat ruttnavigering, kompass och 3D-värmekartor som hjälper dig som älskar att vara ute i naturen och som uppskattar en aktiv livsstil. Du kan även få väderinformation under din friluftsaktivitet och använda trackback-funktionen för att se till att du kommer hem före solnedgången.

Riktigt bra batteritid tillsammans med att den är vattentät till 100 meter gör detta till en finfin och trogen följeslagare i din aktiva och hälsosamma livsstil.

Suunto 9 Peak är inte den billigaste klockan på marknaden men förutom alla bra och användbara funktioner har den en snygg och stilren design i stryktåligt safirglas och rostfritt stål och ser inte ut som en traditionell träningsklocka. Dess sobra yttre passar precis lika bra på jobbet eller festen som i träningsspåret eller på yogamattan. Den är dessutom smidig och nätt vilket gör att den inte stör nattsömnen. Allt för att du ska känna dig bekväm att använda den dygnet runt och därmed få ut det absolut mesta och bästa av din smarta träningsklocka.

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

4 veckor 49 kr
(Erbjudande, ingen bindingstid.)
12 Månader 900 kr
(du sparar 288 kr)
12 Månader 1198 kr
(med tidningen)
Annons
forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Hamnade år 1995 av en slump på tidningen Elektronikvälden (som sedan bytte namn till Ljud & Bild). Fram till 2013, då hon valde att prova sina vingar på annat håll, hade hon varit projektledare, journalist och redaktionschef. Sedan mars 2021 är hon tillbaka på frilansbasis. Åsa skriver främst om användningsbara prylar som gör livet roligare. Hon ser eventuellt saker och ting från ett litet annat perspektiv än sina kollegor.

Lämna en kommentar

Följ Ljud & Bild