Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Vi utser: Apple Watch Ultra

En klocka för män!

Apple Watch Ultra sopar mattan med alla andra smartklockor på marknaden.

Publicerad 2022-11-01 - 12:00
Apple Watch Ultra

Mest populære tester

Recension
Efter tre säsonger börjar både huvudpersonerna och serien uppvisa trötthetstecken. Men den avslutande säsongen är väl värd att se.
Nyhet
Riktiga självkörande bilar är precis runt hörnet, enligt start-up firman Wayve. Och för att bevisa det släpptes deras testbil loss på Londons gator - med Bill Gates i framsätet.
Nyhet
400 Mp, panoreringshjälp och bättre filöverföring.
Peter Gotschalk

Efter en lång period av små uppdateringar från år till år har Apple äntligen kommit en stor nyhet i smartklockor-kategorin. Apple Watch Ultra är namnet på den nya smarta klockan som har exakt samma funktioner och operativsystem som Apple Watch Series 8, men som även kan betraktas som en större, tåligare och starkare version av Apples populära smartklocka.

Med andra ord ska den nya smartklockan passa extra bra för de som vandrar i fjällen, dyker med delfiner och hajar eller ägnar sig åt drakflygning från bergstoppar.

Ändå är Apple Watch Ultra smartklockan jag alltid har velat ha. Och enligt mig är det den bästa på marknaden i skrivande stund. Det finns flera anledningar till detta.

Apple Watch Ultra är den bästa smartklockan från Apple någonsin. Förutom specialfunktionerna för extremsportare och äventyrare – som förbättrad GPS- och kompass-app, djupmätning, vattentäthet ner till 100 meter och en robust konstruktion som tål temperaturer mellan –20 och 55 grader Celsius – har den smarta klockan nya säkerhets- och hälsofunktioner som Car Crash Detection, temperatursensor, förbättrad sömndetektering, med mera. Detta är utöver alla smarta hälso- och träningsmöjligheter som redan har lanserats i tidigare generationer av Apple Watch.

Och du måste inte bo i vildmarken eller genomföra ett triathlon fyra gånger om året för att få ut det mesta av Apple Watch Ultra. Tack vare den robusta konstruktionen, den stora 49 mm-skärmen med en grym ljusstyrka på upp till 2 000 nits samt det bästa batteriet någonsin i en Apple Watch, är den här smartklockan ett måste om du är en man och har önskat dig en smartklocka som kan allt, klarar vad som helst och kan inte minst håller ström både dag och natt utan att behöva laddas i tid och otid.

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen