Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Vi utser

MoFi UltraDeck

Av / 2020-11-03 - 11:59
MoFi UltraDeck

De hade verkligen inte behövt göra det, men vi ska vara glada för att Mobile Fidelity ville göra det. UltraDeck kunde ha floppat och sjunkit som en sten, men med god hjälp av människor som vet vad de håller på med har den i allra högsta grad blivit en förträfflig konstruktion. UltraDeck känns inte bara välbyggd utan är ett nöje att använda, spelar som en prins och låter som en kung. I den här prisklassen finns det många alternativ, så det är mer än bra gjort av MoFi Electronics att få fram en skivspelare som inte drar det minsta vanära över deras välrenommerade audiofila kvaliteter på ett annat område: skivor.

Skivspelaren känns väldigt solitt byggd. Den är skapad av Allen Perkins, som utvecklade Spiral Grooves highend-spelare, och arbetet leddes av John Schaffer från Wadia. Två måhända okända men långt ifrån betydelselösa ingenjörer från den amerikanska highend-industrin.

UltraDeck kan levereras med en MM-pickup (Moving Magnet) som heter MasterTracker, precis som vårt testexemplar. Den är byggd runt ett lätt aluminiumhus, med spolar lindade av renare koppar än de andra två MoFi-pickuperna. Den har också skarpare slipning och 3 mV utspänning. Den passar med alla skivspelaringångar för MM-pickup.

MoFi-spelaren trivs med musik som har lite fart, då kommer den fina dynamiska kontrollen till sin rätt, och med klassisk musik är det mer Beethoven än Bach, med rock mer Beastie Boys än Beach Boys och med jazz mer Michael Brecker än Melody Gardot.

Läs hela artikeln med LB+

Erbjudande

LB+ Total

Full tillgång till allt innehåll på Ljud & Bild och L&B Home

LB+

Full tillgång till allt innehåll på Ljud & Bild

LB+ Home

Full tillgång till allt innehåll på L&B Home

49,- / för 30 dagar
119,- / mån
65,- / mån
Med ett abonnemang får du även:
  • Tillgång till mer än 7500 produkttester!
  • Stora rabatter hos våra samarbetspartner i LB+ Fördelsklubb
  • Nyhetsbrev med senaste nyheterna varje vecka
  • L&B TechCast – en podd med L&B
  • Inaktiverade annonser
Vi har ingen bindningstid, avbryt när du vill.
Nyhet

På insidan av Elkjøp Campus

Följ med oss innanför dörrarna till Elgigantens ”hemliga” elektronikmässa.
Läs mer
Rulla till toppen