Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

ÅRETS BÄSTA 2018

Om någon ska vinna måste någon förlora.

2018 har vi testat hundratals produkter, allt för att kunna skilja agnarna från vetet. De allra bästa har vi samlat här. Fler än 150 stycken, faktiskt. Och det är ändå bara en bråkdel av allt vi har packat upp, kopplat in, testat och jämfört noggrant för att kunna skilja bra från dåligt.

För det finns tyvärr en del dåliga produkter där ute. Men de hittar du inte här. Vi har gallrat och sorterat tills det som fi nns kvar bara är det allra bästa. Högtalare, hörlurar, TV-apparater, kameror och mycket annat som är så bra att vi inte bara kan stå för dem – vi hade själva kunnat tänka oss att ha dem.


Bättre rekommendation går knappast att få.

Redaktionens breda sammansättning och samlade kompetens innebär att vi varje år gör Nordens största testarkiv, med betydligt fl er tester och större bredd än någon annan. Det har vi gjort i många, många år. I år har vi testat ännu fl er hörlurar, trådlösa hörlurar och skivspelare (!) än tidigare.

Det beror naturligtvis på hur marknaden förändras, men vi har också testat oss igenom flera ton hifi , lastbilslass med TV-apparater, högvis med mobiler och de grymmaste kamerorna på marknaden.

En av trenderna vi har sett det senaste året är hur många produkter det fi nns som är förberedda för röststyrning. Smarta högtalare, som de ofta kallas, kan styra andra apparater i hemmet genom enkla röstkommandon.

Hur uppskattat det kommer att bli att prata till en lyssnande högtalare för att byta radiokanal eller släcka taklampan är för tidigt att säga. Men vi hänger med i utvecklingen och resultatet av våra rön läser du bäst hos oss. Snart kommer det stora TV-apparater med 8K-upplösning.

Det fyra gånger högre upplösning än 4K och vi kommer att följa med ut- vecklingen av 8K det närmaste året – och naturligtvis berättar vi allt vi får reda på för dig.


På samma sätt som vi har testat och valt ut det bästa från året som gått ska vi fortsätta leta efter de riktiga guldkornen. De som är värda pengarna och som lyfter upplevelserna till nya höjder.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.