Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Annonsinnehåll: MSi

Skaffa en laptop som är redo för alla utmaningar

Världen förändras snabbt – och det gör kraven på din bärbara dator också. Vi guidar dig genom utmaningarna – och visar dig alla möjligheterna som gör dig redo för framtiden som väntar runt hörnet.

Skrivet av - Publicerad 2022-01-04 - 10:11
MSi

De flesta känner nog igen den dagliga irritationen när den trogna laptopen har blivit några år gammal. Det tar längre tid att utföra standarduppgifter och den får till och med ge upp när den försöker sig på en del mer krävande uppgifter – oavsett om det är spel, grafik, innehållsproduktion eller något annat som kräver intensiv datorkraft.

MSi tillhör världens absolut bästa på highend-datorer. Det har gamers visat i många år. Med en ny serie kraftfulla bärbara datorer utmärker sig företaget även med arbets- och studiedatorer.

Datorn för de stora uppgifterna

Datorn är en integrerad del av studierna och arbetslivet för de allra flesta – och på områden där man arbetar med att skapa digitala upplevelser eller modellering finns ett konstant växande behov av datorkraft och starka grafikprestanda. 2D- och 3D-rendering och komplicerade designuppgifter kan göra att de flesta datorer verkar trötta.

1204892

Starka prestanda är också avgörande för de tekniska revolutioner som väntar precis runt hörnet.

Blockchains många möjligheter inom NFT och kryptovaluta håller redan på att förändra hur vi använder datorer och internet. Men viktigast av allt är allt metaverse. Det omfattar hela vårt sätt att tänka kring digitala ytor och digital samvaro. Det är komplext, men lite förenklat kan man säga att det handlar om att förena den digitala och den verkliga världen – och det kan vara i spel, i arbetslivet eller i den sociala samvaron. 

MSi:s stora erfarenhet av highend-gaming och de höga krav som kräsna spelare ställer har underlättat utvecklingen av blixtsnabba och driftsäkra datorer för krävande arbetsuppgifter – och för de stora metaverse-möjligheterna. För att processerna ska köra utan problem rekommenderas minst en Intel Core i7-processor och RTX 3070-grafikkort eller bättre. 

GS66 är utrustad med 12:e generationens i7-processor, som är tillräckligt stark för både de mest krävande spelen och de tyngsta grafiska utmaningarna. Kylsystemet Trinity+ med de bara 0,1 millimeter tunna och revolutionerande fläktbladen garanterar problemfria processer, även när utmaningarna är som störst.

Det är komplext, men lite förenklat kan man säga att det handlar om att förena den digitala och den verkliga världen – och det kan vara i spel, i arbetslivet eller i den sociala samvaron.

Överblick och effektivitet

Innehållsskapare och andra som behöver full överblick kan ofta komma till korta med en vanlig bärbar dator. Även om datorns muskler är tillräckligt stora så kan skärmen vara ett problem – det kan helt enkelt vara svårt att få en känsla för det övergripande arbetet.

Detta har MSI tänkt på när de utformat Z16-serien.

CreatorPro Series scenario photo 24 Z17

Z16 är försedd med en 16:10-skärm som är speciellt gjord för innehållsskapare. Den ger betydligt bättre möjligheter att övervaka komplexa projekt och se detaljerna som behöver ändras för att skapa ett perfekt innehåll. Formatet 16:10 ligger också nära det gyllene snittet – den matematiska regeln som har stor betydelse för vår estetiska uppfattning av ett motiv.

Tack vare de två Thunderbolt 4-portarna blir Z16 ännu mer effektiv och flexibel. Thunderbolt är Intels eget anslutningssystem som garanterar problemfri och blixtsnabb dataöverföring, uppkoppling till annan hårdvara och externa bildskärmar samt för laddning. Den som i dag använder USB för överföring kommer att uppfatta Thunderbolt som att byta från en cykel till en sportbil.

img 0

Datorn för studier på dagen och gaming på natten

Den perfekta studiedatorn ska ha hög hastighet och skarp bild och kunna hantera flera uppgifter samtidigt. De flesta har upplevt frustrationen när det inte går att ha flera webbläsarfönster öppna utan att datorn plötsligt börjar frysa och hacka – eller när man inte bara kan ansluta en extern bildskärm för de uppgifter som kräver en större skärm eller ha flera skärmar bredvid varandra.

img1

Modellerna  GF65 och GF66 löser de problemen – och har dessutom tillräckligt med datorkraft för att klara av lättare indie- och e-sport-titlar som Apex och Valorant när det är dags för en paus från studierna.

Detta beror inte enbart på processorkraften och de ultraskarpa skärmarna som kännetecknar båda modellerna. MSI:s exklusiva kylsystem spelar den största rollen när datorn ska leverera ultimata prestanda när man spelar eller kör många processer samtidigt.

Ljud & Bild Marketing

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen