Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Vi utser

Samsung The Terrace

Samsung är kända för TV-apparater i alla storlekar och former, det senaste tillskottet är en tvättäkta utomhus-TV: The Terrace är helt enkelt gjord för att användas ute på terrassen.

Av / 2021-11-02 - 11:13
Samsung The Terrace

Utomhus-TV är inget nytt, men förmodligen något vi främst förknippar med utomhusevenemang, reklam och allmän information. Däremot är det ganska så ovanligt med utomhus-TV för privat bruk!

Samsung föreställer sig nog att The Terrace ska vara det perfekta komplementet till altanen, bredvid den snofsiga gasolgrillen och den dyrbara bubbelpoolen.

Skärmen finns i 55, 65 och 75 tum, så här kan man gå hela vägen från utomhus-TV till utomhusbio om man vill.

Tål en skvätt vatten och minusgrader

Samsung har redan lång erfarenhet av utomhus-TV från proffsbranschen. LCD-panelen i The Terrace är specialbyggd för att tåla väta genom extra tätningar och gummipackningar som ska förhindra kondens. TV:n ska kunna tåla att användas i temperaturer från 50 plusgrader och ända ner till 30 minusgrader. Hela vägen från Sahara till Sibirien, med andra ord.

Slutsats

Samsung har konstruerat en TV som håller vad den lovar och fungerar utmärkt för utomhusbruk. Byggkvaliteten är gedigen och förtroendeingivande, bildkvaliteten likaså. Vi blev särskilt imponerade av den fina ljusstyrkan, som ger en färgstark och kontrastrik bild, även när solen står högt på himlen.

Ljudet är också godkänt, men för att sätta pricken över i rekommenderar vi att du kompletterar med en separat soundbar. Detta gäller särskilt om du har ett större utomhusområde med längre avstånd till skärmen, men är naturligtvis mindre viktigt om du har en liten balkong med grannar att ta hänsyn till.

The Terrace är ett ganska så kostsamt nöje, men så länge du kan ge den rätt förhållanden får du en utmärkt ”allväders-TV” som kan skapa tämligen unika utomhusupplevelser – under tiden du sitter i lounge-soffan!

Vill du läsa hela artikeln?

Med LB+ Total får du tillgång till ALLT innehåll på Ljud & Bild och LB Home

Redan prenumerant? Logga inn.

Vill du ha tillgång till enbart Ljud & Bild eller LB Home?

Klicka här för att beställa Ljud & Bild

Klicka här för att beställa LB Home

Nyhet

Dessa artiklar var de mest lästa under 2023

Läsarnas favoriter: Allt om Yellowstone, stora TV-apparater och retroljud!
Läs mer
Ljud & Bild
Rulla till toppen