annons
annons
annons

Nyheter

Tiësto-hörlurar från AKG

annons

Holländaren Tijs Verwest, bättre känd som DJ Tiësto, är en levande legend för alla trance-älskare. Han blev världsberömd även utanför dansmiljön när han komponerade och spelade musiken till öppningsceremonin till sommar-OS i Aten 2004. Nu för tiden ägnar han sig åt att åka runt på turné i USA, Asien och här hemma i Europa.

 


För en hårt arbetande diskjockey är bra hörlurar ett måste. Och vad är väl bättre än att skaffa sig en alldeles egen serie? Tiesto har samarbetat med den österrikiska tillverkaren AKG och är frontfigur för deras senaste kollektion.

Tiesto-serien består av tre hörlurar, alla med slutna kåpor för att släppa in så lite ljud utifrån som möjligt – oumbärligt när man har tiotusentals vilda partymänniskor i publiken som för massa oväsen samtidigt som man ska försöka fixa en smidig övergång till nästa låt …

illigaste modellen heter K67 Tiesto och är en liten hörlur som sitter utanpå örat. Kåporna är slutna och har 40-millimeters element. De är hopfällbara för att vara enkla att ta med sig.

K167 Tiesto är en större modell som också har 40-mm element, fast kåporna omsluter öronen helt.

Toppmodellen K267 är antagligen Tiëstos personliga favorit. Den är stabilare byggd i anodiserad aluminium och har 50-mm element för extra ljudtryck. Den har också en praktisk dubbelkoppling som gör att sladden kan kopplas till vilken av kåporna man vill. Det går att justera basnivån med hjälp av en bass boost-funktion.

Cirkapriser
K67 Tiesto: 1 000 kr
K167 Tiesto: 2 000 kr
K267 Tiesto: 3 500 kr

 

se.akg.com

 

annons
annons
annons
annons
Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut material från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål, under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Materialet får inte användas för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. .