TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

: Shure SRH440

Shure SRH440

forfatter
Publicerad 2010-08-04 - 13:35
Ljud & Bild tycker
Glasklart ljud. Neutral och öppen klang. iPod-vänlig.
Ingenting.
Specifikationer
Shure SRH440 Sluten hörlur 40-mm membran Känslighet: 105 dB Impedans: 44 ohm Vikt: 181 g Pris: 1 150 kr

Under förutsättning att man uppskattar klockrent och neutralt ljud, vill säga. SRH440 ser nästan ut som den dubbelt så dyra 840-modellen och klangen är inte långt därifrån heller. För att vara en hörlur som går att köpa för under tusenlappen är den uppseendeväckande bra. Den är byggd runt ett 40 mm stort membran och har en sluten kåpa som inte läcker ljud eller släpper in oväsen. Stora kuddar täcker öronen. SRH440 kan användas till allt från en iPod till en separat hörlursförstärkare.
 
Ljudkvalitet
Musiken låter öppen och klockren. Man känner att alla små nyanser släpps fram, röster är ofärgade och det finns både luftighet i diskanten och fyllighet i basen. Mer kan man knappt förvänta sig för 1 150 kronor. Enda bristen är att lurarna blir lite vassa i klangen när man spelar ordentligt högt. Men för alla som uppskattar att höra musikens innersta klangnyanser är dessa studiomodeller enastående hörlurar.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend