Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Shure SRH440

Shure SRH440

Ljud & Bild tycker
Glasklart ljud. Neutral och öppen klang. iPod-vänlig.
Ingenting.
Specifikationer
Shure SRH440 Sluten hörlur 40-mm membran Känslighet: 105 dB Impedans: 44 ohm Vikt: 181 g Pris: 1 150 kr

Under förutsättning att man uppskattar klockrent och neutralt ljud, vill säga. SRH440 ser nästan ut som den dubbelt så dyra 840-modellen och klangen är inte långt därifrån heller. För att vara en hörlur som går att köpa för under tusenlappen är den uppseendeväckande bra. Den är byggd runt ett 40 mm stort membran och har en sluten kåpa som inte läcker ljud eller släpper in oväsen. Stora kuddar täcker öronen. SRH440 kan användas till allt från en iPod till en separat hörlursförstärkare.
 
Ljudkvalitet
Musiken låter öppen och klockren. Man känner att alla små nyanser släpps fram, röster är ofärgade och det finns både luftighet i diskanten och fyllighet i basen. Mer kan man knappt förvänta sig för 1 150 kronor. Enda bristen är att lurarna blir lite vassa i klangen när man spelar ordentligt högt. Men för alla som uppskattar att höra musikens innersta klangnyanser är dessa studiomodeller enastående hörlurar.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter
Av

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.