annons
annons

HTC lanserar U12 life

Stockholm – 30 augusti 2018 – HTC avtäcker den senaste medlemmen i den prisvinnande U-serien: HTC U12 life. Dual-kamera och dubbel finish på baksidan och en utmärkt skärm på framsidan gör HTC U12 life vacker att se på och trevlig att använda. Ta bilder med utmärkt bokeh-effekt, spela in video i 4K eller ta klara selfies i mörka omgivningar – och njut av resultaten på den strålande 6-tumsskärmen 18:9-format.

”Vid lanseringen av varje ny generation av smartphones är det de dyraste modellerna som får mest uppmärksamhet. När det kommer till själva köpet upplever vi dock fortsatt en större efterfrågan efter bra prestanda till ett mer överkomligt pris”, berättar Lars Toft, Country Manager för HTC Nordic. ”Det är precis vad HTC U12 life erbjuder. Med en design och en funktionalitet som lånar några av de bästa egenskaperna från U12+ ger den dig en smak av high-end, men till halva priset.”

HTC U12 life är solid och elegant byggd med reflektivt material under härdat akrylglas. Den är samtidigt det idealiska valet för alla som vill spara pengar utan att spara på krafterna: Qualcomm Snapdragon 636-plattformen kombinerat med 4 GB minne och 4G-hastigheter på upp till 600 Mbps ger massor av överskott för multitasking, och med 64 GB lagringsutrymme och ett batteri på 3600 mAh kan du surfa, titta på film, lyssna på musik och spela utan kompromisser.

Pris och tillgänglighet

HTC U12 life kan köpas i Moonlight Blue hos utvalda återförsäljare från slutet av september till ett rekommenderat pris på 3290 SEK.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-