TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

XTZ förbättrar CD-spelaren

forfatter
Publicerad 2011-05-09 - 08:24

XTC har piffat upp sin CD-spelare CD-100. Nytt i den senaste versionen – som lystrar till namnet CD-100/11 – är bland annat balanserad digitalutgång (AES/EBU), triggerutgång samt en hel del godsaker på insidan.

Styrprogramvaran är uppiffad och den digitala klockan förbättrad för att minska jitter. Lasern och drivverket är utbytt och de analoga kretsarna har uppgraderats. Med tanke på att så mycket har förändrats borde kanske XTZ ha övervägt att ge spelaren en helt ny beteckning?

Pris: 4 000 kr

xtz.se

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend