TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Panasonics TV-apparater får Apple TV+

Nu kommer Apples streamingtjänst till Panasonics TV-modeller.

forfatter
Publicerad 2021-12-07 - 13:28

Har du en Panasonic-TV från 2017 eller senare? Då kan du börja titta på Apple TV+! Apples streamingtjänst rullas ut till TV-modeller från 2017 och framåt, berättar Panasonic Nordic i ett meddelande till Ljud & Bild.

Läs också Häftigare ljud från Panasonic och Disney+ Panasonic har uppdaterat sin Disney-app med det populära Atmos-formatet.
Panasonic Disney+ Atmos

Apple TV+ på Panasonic-TV

Panasonics TV-apparater är kända för bra bildkvalitet och bra användbarhet, men My Home Screen-användargränssnittet har haltat lite när det gäller populära streamingtjänster – speciellt jämfört med konkurrerande system som Samungs Tizen, LG:s WebOS och inte minst Android TV.

Panasonic tycks dock har tagit bristen på allvar: den efterlängtade Disney+-appen lanserades för en tid sedan och nu är det alltså Apple TV+:s tur. Vem vet, vi kanske kan förvänta oss HBO Max någon gång i framtiden?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<
>
Vi hittade Apple TV+ under Applikationer på en Panasonic 48JZ1000 OLED-TV. (Foto: Audun Hage)

 

Om du har en Panasonic-TV av modern årgång hittar du Apple TV-loggan under tillgängliga appar som går att ladda ner. Modeller som stöds inkluderar serierna EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ, och JX.

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

LB+ Månad

kr 119,00

KÖP

LB+ Vecka

kr 59,00

KÖP
Du kan avsluta prenumerationen när som helst. Prenumerationen löper ut perioden som du har betalat för. Köp- och prenumerationsvillkor gäller.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range

Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today

lbpluss
Nya ljudformat i LG TV från 2023 LG lanserar stöd för DTS-surroundljud i sina kommande TV-modeller för 2023
lbpluss
IFA 2022: LG lanserar flexibel OLED-skärm LG: s nya OLED-skärm är skräddarsydd för gaming och kan växla mellan böjd och platt med en knapptryckning. Men priset är saftigt!
lbpluss
Nu kan du titta på TikTok på Samsung TV Nu är TikTok-appen tillgänglig på svenska Samsung-skärmar.
Bild av studiokvalitet Panasonic LZ1500E ger imponerande hög kontrast och färgexakta bilder, och är något av det närmaste vi kan komma en studiomonitor för hemmabruk. En TV för den riktigt kräsna!
lbpluss
Samsung Relumino Ett nytt bildläge för Samsung TV-apparater ska göra bilden lättare att tyda för personer med nedsatt syn.
Följ Ljud & Bild