TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Panasonics TV-apparater får Apple TV+

Nu kommer Apples streamingtjänst till Panasonics TV-modeller.

forfatter
Publicerad 2021-12-07 - 13:28

Har du en Panasonic-TV från 2017 eller senare? Då kan du börja titta på Apple TV+! Apples streamingtjänst rullas ut till TV-modeller från 2017 och framåt, berättar Panasonic Nordic i ett meddelande till Ljud & Bild.

Läs också Häftigare ljud från Panasonic och Disney+ Panasonic har uppdaterat sin Disney-app med det populära Atmos-formatet.
Panasonic Disney+ Atmos

Apple TV+ på Panasonic-TV

Panasonics TV-apparater är kända för bra bildkvalitet och bra användbarhet, men My Home Screen-användargränssnittet har haltat lite när det gäller populära streamingtjänster – speciellt jämfört med konkurrerande system som Samungs Tizen, LG:s WebOS och inte minst Android TV.

Panasonic tycks dock har tagit bristen på allvar: den efterlängtade Disney+-appen lanserades för en tid sedan och nu är det alltså Apple TV+:s tur. Vem vet, vi kanske kan förvänta oss HBO Max någon gång i framtiden?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<
>
Vi hittade Apple TV+ under Applikationer på en Panasonic 48JZ1000 OLED-TV. (Foto: Audun Hage)

 

Om du har en Panasonic-TV av modern årgång hittar du Apple TV-loggan under tillgängliga appar som går att ladda ner. Modeller som stöds inkluderar serierna EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ, och JX.

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Skulpturen är en lyx-TV Om du har en strikt estetisk smak - och en galen summa pengar för att förverkliga den - kan C Seed N1 ge dig en "osynlig" 165-tums TV i vardagsrummet.
Stranger Things får rumsligt ljud Den fjärde säsongen av Stranger Things kommer strax att låta ännu bättre.
Vi testar den nya 2022-versionen av The Frame Årets version av Samsung The Frame ser ännu mer ut som en tavla tack vare en mattare skärmyta. Och så kan den ställas på högkant!
Nya QLED-TV-apparater från... Sharp?! Sharp är tillbaka i Norden och presenterar en ny Android TV-serie med QLED-teknik och inbyggt ljud från Harman Kardon!
TCL lanserar 98-tummare till rekordpris Drömmer du om en riktig biograf hemma? TCL slår ett slag för de riktigt stora TV-skärmarna med 98C735.
LG avslöjar ny design-TV En potentiell utmanare till Samsung The Frame?
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend