TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Panasonics TV-apparater får Apple TV+

Nu kommer Apples streamingtjänst till Panasonics TV-modeller.

Har du en Panasonic-TV från 2017 eller senare? Då kan du börja titta på Apple TV+! Apples streamingtjänst rullas ut till TV-modeller från 2017 och framåt, berättar Panasonic Nordic i ett meddelande till Ljud & Bild.

Häftigare ljud från Panasonic och Disney+ Panasonic har uppdaterat sin Disney-app med det populära Atmos-formatet.
Panasonic Disney+ Atmos

Apple TV+ på Panasonic-TV

Panasonics TV-apparater är kända för bra bildkvalitet och bra användbarhet, men My Home Screen-användargränssnittet har haltat lite när det gäller populära streamingtjänster – speciellt jämfört med konkurrerande system som Samungs Tizen, LG:s WebOS och inte minst Android TV.

Panasonic tycks dock har tagit bristen på allvar: den efterlängtade Disney+-appen lanserades för en tid sedan och nu är det alltså Apple TV+:s tur. Vem vet, vi kanske kan förvänta oss HBO Max någon gång i framtiden?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<
>
Vi hittade Apple TV+ under Applikationer på en Panasonic 48JZ1000 OLED-TV. (Foto: Audun Hage)

 

Om du har en Panasonic-TV av modern årgång hittar du Apple TV-loggan under tillgängliga appar som går att ladda ner. Modeller som stöds inkluderar serierna EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ, och JX.

Lämna en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.