TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Trådsmal 75-tummare från Samsung

forfatter
Publicerad 2012-08-31 - 14:25

Samtidigt som de andra TV-märkena utlovar enorma och exotiska 4K-skärmar med skyhöga priser och okända lanseringsdatum, har Samsung mer handfasta planer för sin nya toppmodell. Visserligen handlar det om en vanlig Full-HD-skärm med LED-teknik, men oj så snygg – och framför allt är den klar för produktion!

75ES9005 heter den superplatta skönheten som börjar säljas i Sverige i september och som kostar 75 000 kronor.


Den gigantiska skärmen har allt vi förknippar med Samsung: smal design och en minimal ram runt själva bildpanelen. TV:n är komplett med alla smart-tjänster från 8005-serien, inklusive röst- och rörelsestyrning, appar för filmhyra och spel som Angry Birds som styrs med händerna.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend