Search
Generic filters

Harley-Davidsons elektriska motorcykel på världsturné

Motorcyklister från hela världen får vara med och forma den första elektriska Harleyn.

Vi har berättat om Harley-Davidsons elektriska motorcykel förut, och nu tar de sitt Project LiveWire Experience Tour på turné för att visa upp och låta hela världen få prova deras första ”elcykel”.

Projektet debuterade förra året och nu får utvalda kunder i Asien, Europa, Kanada och USA en möjlighet att testa och tycka till om cykeln.

Project LiveWire handlar om att blanda Harley-Davidsons välkända stil med den senaste tekniken, med förhoppningen att kunna ge en helt ny upplevelse av den karaktäristiska designen, ljudet och känslan. Motorcykeln sägs ge ”en unik och engagerande körupplevelse, med snabb acceleration och ett omisskännligt nytt ljud.”

Det är framför allt det här med nytt ljud som vi tycker gör detta till ett så spännande projekt. Man känner ju igen ljudet från en Harley-Davidson på en kilometers håll. Vad händer när MC:n blir elektrisk?

elektrisk_harley2
Inte till salu
Project LiveWire-motorcykeln går inte att köpa utan är bara framtagen för att ta reda på vilka förväntningar motorcyklister ställer på en Harley-Davidson. Kunderna bjuds in för att testköra och sedan berätta vad de tycker, plus få reda på mer om projektets historia. Även de som inte kör motorcykel får en möjlighet att känna på kraften i Project LiveWire med hjälp av en simulator.

2014 var det fler än 15 000 kunder som berättade vad de tyckte om Project LiveWire, inklusive de 6 800 personer som fick testköra under fjolårets Experience Tour i USA.

Sverige finns dessvärre inte med i turnéplanen, så de som är intresserade får åka till Storbritannien, Frankrike, Italien, Tyskland eller Holland:

Hit kommer den elektriska motorcykeln:
Storbritannien: 16–17 maj
Frankrike: 27–28 juni
Italien: 11–12 juli
Tyskland: 18–19 juli
Holland: 8–9 augusti

Läs mer på projectlivewire.com

Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Panasonic börjar rulla ut sin första Android-TV i november!
  Byggs bara i 50 exemplar – och de blir inte direkt billiga.
  Förutom Elite 85t släpper Jabra aktiv brusreducering till befintliga Elite 75t.
  Nu är det officiellt. Om tre veckor lanserar OnePlus sin nästa mobil.
  I dag släpper Netflix trailern till deras första norska originalfilm: Kadaver
  Med Netatmo Smart Videodörrklocka kan du se vem som ringer på och prata med besökarna, var du än befinner dig.
  Snart släpper strömningsjätten ännu en svensk originalserie.
  Snart får svenskarna ännu en strömningstjänst att välja mellan.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.