Search
Generic filters

Gott Nytt År

Ha ett fantastiskt musik-, film- och prylår 2015!

Vi ser tillbaka på ytterligare ett år av nyttiga, roliga och fantastiska prylar. Och det var året när vi kom ut i ett nytt format – på surfplattor.

Och nästa år lär inte bli sämre. Vi kommer satsa ännu mer på ”nya media” med bättre bevakning på webben och i sociala media.

Redan nu, medan ni sörplar i er nyårschampagnen, laddar vi upp för CES i Las Vegas där vi börjar med förhandstittar redan på söndag kväll.

SE 0115 01 Forside

Och i nästa vecka kommer årets första nummer där vi testar stora TV-apparater i 4K-upplösning, de bästa phablet-mobilerna och smartklockorna, brusreducerande hörlurar, ljudlimpor och de senaste systemkamerorna.

Gott Nytt År kära läsare!

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.