Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Färgstrålande mus från Logitech

Färgstrålande mus från Logitech

Av / 2015-03-05 - 16:13
Färgstrålande mus från Logitech

Logitech har haft stor framgång med sina möss, speciellt till datorspelare. Den senaste i raden är dessutom inofficiell kandidat till den längsta produktbeteckningen: Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse. Varken mer eller mindre!

G303 är skapad efter feedback från spelare och har Logitechs egen optiska sensorteknik och ett fjädersystem av metall för att ge knapparna precis rätt motstånd.

För att i ena ögonblicket kunna sikta mycket exakt och i nästa kunna röja fram över stridsfältet kan man ändra sensorupplösningen löpande från 200 ända till 12 000 dpi.

Knapparna är testade med 20 miljoner klickningar för att vara säker på att allt håller i stridens hetta. En professionell spelare som spelar 10 timmar om dagen tar enligt Logitech bara två år på sig att göra 20 miljoner klickningar.

Det har funnit plats för bling-bling också. G303 lyser upp musmattan med äkta RGB-belysning, som kan väljas från en palett med 16,8 miljoner färger.

Pris och tillgänglighet
Logitech G303 går att köpa från och med mars för 700 kronor.

G303_Logan_Back_Yellow-460x304

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Solpaneler i ögonen?

Googles AI fantiserar fram spel

Ny AI utmanar GPT-4

Google släpper mini-AI

Kinas superdator slår rekord

AI-generator skapar realistiska videor

ChatGPT får minne – som kan stängas av

Kan det här pannbandet styra drömmar?

Googles chattbot byter namn till Gemini

ISS får uppgraderad dator

Nu ska Googles AI bli smartare - på svenska!

Hyperloop i Italien

0
Rulla till toppen