Bästa klippen på mellandagsrean

Vilka prylar reas mest? Prisjakt håller koll åt dig.

Nu skriks det ut REA med stora röda bokstäver i reklamen. Men har de verkligen sänkt priset? Eller är det gammalt skräp som gått ner i pris för att de är på väg ur sortimentet?

Prisjakt har en speciell sida för mellandagsrean som hjälper dig att hitta riktiga klipp. De har kollat priset på alla produkter innan jul. Sen listar de bara de produkter som har gått ner minst 10 procent i pris eller 100 kronor. De listas sedan antingen efter popularitet eller störst sänkning.

mellandagsrea

För varje produkt kan man se prisutveckling, antal butiker som har den och aktuellt jämförelsepris.

www.prisjakt.nu

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Just köpt dig en ny TV för att spela spel? Vi visar dig hur du aktiverar det bästa och snabbaste gaming-läget i PS5 och Xbox!
  Nu börjar den senaste Android-versionen rullas ut till många telefonmodeller. Kolla på listan om din mobil snart får Android 11.
  Har precis köpt dig en ny 4K-TV? Då kan du inviga den med Last Christmas i remastrad 4K-version!
  Under Snapdragon Tech Summit har Qualcomm lanserat sin efterföljare till Snapdragon 865. Den nya Snapdragon 888 kommer att finnas i flera Android-flaggskepp 2021.
  Låt inte storleken lura dig, Phono Box RS2 har allt en vinylfantast behöver.
  Alla vill ha hårda paket, vi också. Så vi har skrivit den häftigaste önskelistan vi kunnat komma på.
  Stereon i Jimi Hendrix sovrum i London låter nu precis som den gjorde när han lyssnade på den.
  Så här har de aldrig gjort förut, åtminstone inte på det här sättet.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.