3D-printa din choklad

Med CocoJet kan du skriva ut chokladen i nästan alla former.

Det är den amerikanska chokladtillverkaren The Hershey Combany (som bland annat gör KitKat och Reese’s) som uppfyller alla godisönskningar med 3D-skrivaren CocoJet som använder choklad som byggmassa. Välj mellan mörk choklad, vanlig mjölkchoklad och vit choklad till godiskreationerna!

Avundsjuk på en kompis för att han eller hon har en finare mobiltelefon? Inget slår en mobil i choklad! Eller varför inte slå två flugor i en smäll på mors dag och ge bort en blomsterbukett i choklad?

Tyvärr blir det inte till årets mors dag, för 3D-skrivaren är inte leveransklar riktigt ännu. Vi återkommer med mer info när den går att köpa.

Under tiden kan du titta på videon – och säg sedan inte att du inte är sugen!

https://www.youtube.com/watch?v=8gyKmB6RK-4

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Just köpt dig en ny TV för att spela spel? Vi visar dig hur du aktiverar det bästa och snabbaste gaming-läget i PS5 och Xbox!
  Nu börjar den senaste Android-versionen rullas ut till många telefonmodeller. Kolla på listan om din mobil snart får Android 11.
  Har precis köpt dig en ny 4K-TV? Då kan du inviga den med Last Christmas i remastrad 4K-version!
  Under Snapdragon Tech Summit har Qualcomm lanserat sin efterföljare till Snapdragon 865. Den nya Snapdragon 888 kommer att finnas i flera Android-flaggskepp 2021.
  Låt inte storleken lura dig, Phono Box RS2 har allt en vinylfantast behöver.
  Alla vill ha hårda paket, vi också. Så vi har skrivit den häftigaste önskelistan vi kunnat komma på.
  Stereon i Jimi Hendrix sovrum i London låter nu precis som den gjorde när han lyssnade på den.
  Så här har de aldrig gjort förut, åtminstone inte på det här sättet.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.