TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Superbred datormonitor från LG

forfatter
Publicerad 2012-08-31 - 10:48

Alla som tillbringar hela dagarna framför en datorskärm tills de får fyrkantiga ögon kan nu se fram emot en bredare horisont.

Just när vi trodde att vi hade sett slutet på 21:9-formatet (efter Philips meddelat att de lägger ner produktionen av sina extra breda TV-apparater) dyker det upp något nytt, denna gång är målgruppen datoranvändare.

LG:s 29 tum stora datorskärm EA93 är gjord för text- och grafikprogram men vi kan inte se något skäl till att den inte ska fungera fint även till spel – och film, givetvis.

Upplösningen är 2560 x 1080, precis som Philips 21:9-TV, och bör därför kunna visa Hollywood-filmer i all sin prakt, utan svarta fält över eller under bilden.

LG-skärmen ska komma ut på marknaden någon gång i november/december, men något pris känner vi inte till. Under tiden är det bara att börja göra plats på skrivbordet…

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend