Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Spotify gratis även mobilt

Spotify Free även för mobila enheter. Dessutom finns Led Zeppelin nu i katalogen.

Av / 2013-12-11 - 20:52
Spotify gratis även mobilt

Tidigare fanns det tre abonnemang; Free, Unlimited och Premium. Nu har man rensat upp i floran och det finns bara gratis- och betalabonnemang. För gratisanvändarna innebär det att man nu inte längre behöver sitta vid datorn för att lyssna på musiken.

iPad-Playlist_Club 900

På mobilen kan man skapa eller lyssna på spellistor eller enskilda artister med shuffle play. På surfplattan kan man dessutom lyssna på vilken enstaka låt man vill.

Det är bara att ladda ner appen för iOS eller Android

Spotify Comparison Chart 460

Vill man även slippa reklamavbrott, få bättre ljudkvalitet samt ha möjlighet att lyssna offline behöver man fortfarande Spotify Premium som kostar 99 kronor i månaden.

LZ Artist Page Still

Man tillkännagav även att ytterligare ett hål i katalogen har täppts till. Led Zeppelin följer efter Metallica och släpper hela sin produktion för gratis lyssning. Från och med idag finns de två första plattorna tillgängliga och sedan släpper man ett album till om dagen tills allt finns släppt den 15 december.

Spotify lanserar även tjänsten i 20 nya länder vilket innebär att man nu finns i 55 länder.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Rulla till toppen