TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
L&B:s Julkalender 2022
Nyhet

Mer utomhusbelysning från Philips Hue

Signify har avtäckt två nya Philips Hue utomhuslampor.

forfatter
Publicerad 2022-01-26 - 10:15

Även om vinterkylan fortfarande biter sig fast, är det ändå så att varmare och ljusare tider är på väg. Vilket i sin tur betyder mer tid utomhus och i trädgården – som företaget bakom de smarta Philips Hue-produkterna, Signify, gärna vill lysa upp på nya sätt.

Signify har således två nya produkter att presentera som utökar Philips Hue utomhussortiment.

Först och främst gäller det den nya vägglampan Philips Hue Inara, som enligt producenten ”framhäver glödlampans varma sken”.

Den svarta lampan i vintage-stil har alla de smarta funktionerna du redan har bekantat dig med från Philips Hue, men med ett klassiskt uttryck.

Philips Hue Inara 1920x1920 1
Philips Hue Inara Filament vägglampa. (Foto: Signify)

Inaras dimbara varma vita ljus ger terrassen eller balkongen lite mer elegans och bidrar till en mysig utomhusatmosfär,” utlovar producenten i sitt pressmeddelande.

En annan ny produkt är Philips Hue Calla piedestal i rostfritt stål som utökar Philips Hues lågspänningsserie. Lamporna är designade för att lysa upp och visa vägen i trädgården, och Signify lovar att systemet är enkelt att sätta upp och utöka med fler lampor om man önskar. Den ska endast kopplas till den medföljande förlängningskabeln till dina existerande Philips Hue lågspänningslampor.

Philips Hue Calla Product 1920x1920 1
Philips Hue Calla piedestal i rostfritt stål. (Foto: Signify)

Pris och tillgänglighet

Båda dessa nya produkter kan köpas från 8:e februari. Philips Hue Inara Filament vägglampa kommer kosta 1 099 kronor, medan Philips Hue Calla piedestal i rostfritt stål kostar 1 529 kronor.

Annons
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna en kommentar

Väldresserad Hur klarar sig en robotdammsugare mitt ibland flyttlådor och packmaterial? Äter den upp allt i sin väg eller klarar den att hålla rent ändå?
Ta kontrollen med Energy IQ Även om termometern inte visar fullt så låga siffror som det brukar vara i november dröjer det troligtvis inte länge innan vintern är över oss. Och med vinter och kyla kommer höga elkostnader.
Philips Hue på julgranen Signify har precis lanserat Philips Hue Festavia, en smart ljusslinga för granen.
Smart element sparar pengar Den kalla årstiden betyder högre elförbrukning, men med app-styrning kan du ta kontroll över elräkningen.
Philips Hue kommer snart att kunna prata med alla smarta hemprodukter Matter-standarden, som ska göra det lättare för Smarta Hem-produkter att arbeta tillsammans, har nu officiellt lanserats. Och Matter är på väg till nästan alla Philips Hue-produkter, säger tillverkaren.
Liten och lättplacerad Att lösa ett bra inomhusklimat behöver varken vara så svårt eller dyrt.
Följ Ljud & Bild