TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Mer utomhusbelysning från Philips Hue

Signify har avtäckt två nya Philips Hue utomhuslampor.

forfatter
Publicerad 2022-01-26 - 10:15

Även om vinterkylan fortfarande biter sig fast, är det ändå så att varmare och ljusare tider är på väg. Vilket i sin tur betyder mer tid utomhus och i trädgården – som företaget bakom de smarta Philips Hue-produkterna, Signify, gärna vill lysa upp på nya sätt.

Signify har således två nya produkter att presentera som utökar Philips Hue utomhussortiment.

Först och främst gäller det den nya vägglampan Philips Hue Inara, som enligt producenten ”framhäver glödlampans varma sken”.

Den svarta lampan i vintage-stil har alla de smarta funktionerna du redan har bekantat dig med från Philips Hue, men med ett klassiskt uttryck.

Philips Hue Inara 1920x1920 1
Philips Hue Inara Filament vägglampa. (Foto: Signify)

Inaras dimbara varma vita ljus ger terrassen eller balkongen lite mer elegans och bidrar till en mysig utomhusatmosfär,” utlovar producenten i sitt pressmeddelande.

En annan ny produkt är Philips Hue Calla piedestal i rostfritt stål som utökar Philips Hues lågspänningsserie. Lamporna är designade för att lysa upp och visa vägen i trädgården, och Signify lovar att systemet är enkelt att sätta upp och utöka med fler lampor om man önskar. Den ska endast kopplas till den medföljande förlängningskabeln till dina existerande Philips Hue lågspänningslampor.

Philips Hue Calla Product 1920x1920 1
Philips Hue Calla piedestal i rostfritt stål. (Foto: Signify)

Pris och tillgänglighet

Båda dessa nya produkter kan köpas från 8:e februari. Philips Hue Inara Filament vägglampa kommer kosta 1 099 kronor, medan Philips Hue Calla piedestal i rostfritt stål kostar 1 529 kronor.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Smarta hem: Godare kaffe med smart maskin Teknikintresserade kaffedrickare bör definitivt överväga att skaffa en smart kaffemaskin. Smartare kaffe är bättre kaffe.
Robotgräsklippare nästa för Segway En perfekt klippt gräsmatta utan anpassad kanttråd utlovas
Smart hjälpreda för hemmaodlaren Njut av färska nyplockade grönsaker året runt tack vare smart appstyrd inomhusträdgård.
Praktisk laddare och stativ till hemmakontoret Laddar mobilen och öronpropparna och håller ordning på hörlurarna.
Guds gåva till hemmet? 2015 blev robotdammsugaren årets julklapp och från att ha varit en produkt som främst lockat teknikintresserade är nu robotdamssugaren något som finns i många hem.
Hej, Sonos! Spela för mig! I juni är Sonos klara med en egen röststyrning. Ännu så länge utan Tidal och Spotify.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend