Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Cirrus X – ny steamer från Steamery

I september släpper Steamery Cirrus X – en ny handhållen steamer som effektivt ska ta bort skrynklor och fräscha upp dina kläder.

Av / 2023-08-29 - 12:00
Cirrus X – ny steamer från Steamery

Steamery breddar nu sitt sortiment av klädvårdsprodukter med Cirrus X, som beskrivs som en handhållen steamer med unik design. Den är försedd med hängögla, 85 ml transparent vattentank och en frontplatta i rostfritt stål. För den oinvigde kan nämnas att en steamer används för att ta bort skrynklor och fräscha upp kläder och textilier mellan tvättar.

Steamery berättar att deras designteam arbetat med att utveckla denna steamer under de senaste två åren, och att resultatet är en kraftfull steamer med en uppstartstid på endast 20 sekunder och en ångkapacitet på 18-20 g/min.

Den nya steamern är utrustad med kalkfällor för att motverka att kalk fastnar i systemet och försämrar prestandan. Den låga vikten och smidiga designen innebär, enligt företaget, att steamern är ultimat att använda såväl hemma som på resande fot. Cirrus X levereras med en Steaming Pad, som ska göra det lätt att steama detaljer som kragar, fållar och manschetter.

Vi har lyssnat på våra kunders feedback och de vill ha en steamer som är så användarvänlig och kraftfull som möjligt för ett rimligt pris. Vi är väldigt glada över hur Cirrus X till slut blev och det är en otroligt bra all-around steamer”, säger Frej Lewenhaupt, medgrundare och VD på Steamery.

Steamern Cirrus X från Steamery kommer att finnas tillgänglig i de tre färgerna Onyx, Cotton och Lilac. Foto: Steamery

Pris och tillgänglighet

Cirrus X kommer att finnas tillgänglig från den 18 september (i tre olika färger kallade Onyx, Cotton och Lilac) och priset är 1 300 SEK.

Om Steamery

Steamery är ett skandinaviskt klädvårdsföretag som startades 2014 av Frej Lewenhaupt, Petra Ringström och Martin Lingner. Under 2022 sålde bolaget fler än 160 000 steamers och de har på bara några år blivit ett av de ledande varumärkena inom klädvård.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Motormopp från Dyson

En kamera för varje vinkel

Ny monsterrobot från Roborock

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

LG breddar sin premiumserie

Lovar kaffe med baristakvalitet

Ljud & Bild
Rulla till toppen