Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Arlo lanserar Ultra 2

Ultra 2 är Arlos mest avancerade säkerhetskamera hittills.
Arlo Ultra 2

Arlo Ultra 2 fångar fyra gånger mer detaljer än vanliga säkerhetskameror, lovar tillverkaren i ett pressmeddelande.

Bland annat kan kameran zooma in upp till 12 gånger och tack vare dubbelt så många bilder per sekund som med en 1080p-kamera registrerar Ultra 2 de minsta detaljerna så att användaren kan identifiera det specifika ögonblick då en viss aktivitet ägde rum. Och ett brett 180-graders synfält gör det möjligt för användare att se större områden i sina hem.

Tryggheten är värd extrakostnaden Arlo Essential Indoor Camera är en billig övervakningskamera som ändå har koll på ett par viktiga detaljer, inte minst användarens privatliv!
Arlo Essential Indoor Camera

Avancerat skydd med SMART-säkerhet

Med Arlo SMART Security lagras bilderna från kameran i 4K-upplösning i molnet i 30 dagar, så alla detaljer finns tillgängliga för att se tillbaka på och använda som bevis. SMART-planen låser också upp förbättrade detekteringsfunktioner som drivs av artificiell intelligens som gör att kameran kan skilja på människor och husdjur så att användarna kan välja vad kameran ska hålla ett öga på.

Arlo Ultra 2

Arlo-kameran går redan att köpa och kostar 7 500 kronor för ett paket med två kameror. (Foto: Arlo)

Agerar direkt

Ultra 2 skickar rörelsemeddelanden direkt till användarens mobil. Sedan kan man välja att reagera omedelbart och utlösa en av kamerans integrerade säkerhetsfunktioner – antingen en siren eller den inbyggda strålkastaren för att skrämma bort det potentiella hotet.

Annons

Kameran har också tvåvägsljud med avancerad brusreducering som gör att användaren kan höra vad som händer i kamerans synfält och eventuellt prata med inbjudna eller oinbjudna gäster.

Arlo 2: Pris och tillgänglighet

Arlo Ultra 2 är 100 % trådlös och batteridriven. Kameran håller strömmen i sex månader på en enda laddning och är vädertålig och byggd för att klara värme, kyla, regn och sol.

Arlo-kameran går redan att köpa och kostar 7 500 kronor för ett paket med två kameror.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.