TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Arlo lanserar Ultra 2

Ultra 2 är Arlos mest avancerade säkerhetskamera hittills.

forfatter
Publicerad 2021-05-22 - 11:30

Arlo Ultra 2 fångar fyra gånger mer detaljer än vanliga säkerhetskameror, lovar tillverkaren i ett pressmeddelande.

Bland annat kan kameran zooma in upp till 12 gånger och tack vare dubbelt så många bilder per sekund som med en 1080p-kamera registrerar Ultra 2 de minsta detaljerna så att användaren kan identifiera det specifika ögonblick då en viss aktivitet ägde rum. Och ett brett 180-graders synfält gör det möjligt för användare att se större områden i sina hem.

Läs också Tryggheten är värd extrakostnaden Arlo Essential Indoor Camera är en billig övervakningskamera som ändå har koll på ett par viktiga detaljer, inte minst användarens privatliv!
Arlo Essential Indoor Camera

Avancerat skydd med SMART-säkerhet

Med Arlo SMART Security lagras bilderna från kameran i 4K-upplösning i molnet i 30 dagar, så alla detaljer finns tillgängliga för att se tillbaka på och använda som bevis. SMART-planen låser också upp förbättrade detekteringsfunktioner som drivs av artificiell intelligens som gör att kameran kan skilja på människor och husdjur så att användarna kan välja vad kameran ska hålla ett öga på.

Arlo Ultra 2
Arlo-kameran går redan att köpa och kostar 7 500 kronor för ett paket med två kameror. (Foto: Arlo)

Agerar direkt

Ultra 2 skickar rörelsemeddelanden direkt till användarens mobil. Sedan kan man välja att reagera omedelbart och utlösa en av kamerans integrerade säkerhetsfunktioner – antingen en siren eller den inbyggda strålkastaren för att skrämma bort det potentiella hotet.

Kameran har också tvåvägsljud med avancerad brusreducering som gör att användaren kan höra vad som händer i kamerans synfält och eventuellt prata med inbjudna eller oinbjudna gäster.

Arlo 2: Pris och tillgänglighet

Arlo Ultra 2 är 100 % trådlös och batteridriven. Kameran håller strömmen i sex månader på en enda laddning och är vädertålig och byggd för att klara värme, kyla, regn och sol.

Arlo-kameran går redan att köpa och kostar 7 500 kronor för ett paket med två kameror.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Robotgräsklippare firar Curiositys födelsedag Curiosity Rover har idag varit på Mars i 10 år. Det firas av 100 000 robotgräsklippare.
3D-printade lampor från Signify Belysningstillverkaren Signify presenterar, under namnet Philips MyCreation, en kollektion 3D-printade lampor i återvunnet och återvinningsbart material.
Smart övervakning och webbkameror Toucan Solutions lanseras i Norden med smarta hemprodukter.
Nya robotdammsugare i mellanklassen iRobot utökar sitt sortiment med två nya robotdammsugare i mellanklassen
Få in soluppgången i sovrummet Philips Hues sommarnyheter erbjuder morgonsol i sovrummet och ljusa nätter på terrassen.
Halvdum smart-odling ger dig gröna fingrar Click & Grow Smart Garden 9 Pro säljer sig som fullproppad med smart teknik, men i verkligheten är den nästa lika dum som en vanlig balkonglåda.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend