Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Sändning pågår

I morse var jag uppe med tuppen för att ta mig till ett av Karlskronas caféer och delta i en livesändning från Sveriges Radio Blekinge P4.

Av / 2013-01-18 - 16:50
Sändning pågår

Det är inte första gången jag medverkar i radio men tidigare har det alltid handlat om reportage från IFA, CES eller olika trender. Denna gång skulle det handla om hur det är att vara kvinna, teknikintresserad samt hur det är att jobba i en väldigt mansdominerad värld. Det är faktiskt en fråga jag ofta får så det var klart jag ställde upp!

130118_Patrik

Livesändning från Café 3 G i Karlskrona. Patrik tar det lugnt och Helena jobbar *ler*

Det blev en väldigt trevlig morgon med skönsång av Kim Stranne och många glada skratt tillsammans med härliga programledarna Patrik och Helena.

När min programtid började närma sig sitt slut märkte jag hur det var lite oro i lägret, näste gäst hade inte dykt upp men trots oron var både Patrik och Helena lugna som filbunkar (i alla fall på ytan). Precis när det var tack och hej för min del och jag tog av mig lurarna kom gästen rusande in genom dörren med andan i halsen, Paul Melén, högaktuell i Farmen. Trots att vi kommer från samma (lilla, lilla) stad känner jag inte alls Paul, och har aldrig sett Farmen, men oj vilka energier han sprider runt sig, snacka om att vara ”överallt-och-ingenstans. Kims gitarr skulle berömmas och provspelas och jag kände hur jag blev trött av att bara vara i samma lokal, det kan liksom bli lite för mycket av det goda – speciellt en fredagsmorgon *ler*

130118_Vi

Jag, Patrik & Helena – lite suddiga men får väl skylla på att fotografen var morgontrött…

Dags att tacka för mig, önska Patrik och Helena lycka till med nästa programpunkt. Känner du för att lyssna på sändningen hittar du den här: http://sverigesradio.se/sida/ljud/4371310

Önskar dig en riktigt trevlig helg.

//Åsa

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen